Header Ads


Καρίμ: «Συγνώμη από τον κόσμο που περίμενε πολλά περισσότερα»

Καρίμ: «Συγνώμη από τον κόσμο που περίμενε πολλά περισσότερα»


Τι είπε ο Καρίμ μετά το 1-1 στην Τρίπολη για το γκολ που πέτυχε, την συνολική πορεία της ομάδας για την οποία ζήτησε συγνώμη και την επόμενη σεζόν

Οδυνηρή χαρακτήρισε την φετινή χρονιά για την ΑΕΚ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με δηλώσεις του στη NOVA.

Ο Ιρανός επιθετικός, που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην Τρίπολη στο 1-1 με τον Αστέρα, θέλησε να πει τη δική του συγνώμη προς τον κόσμο για τα φετινά αποτελέσματα, προσθέτοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να φανούν αντάξιοι την επόμενη σεζόν.

«Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι στη διοίκηση που θα κάνουν την ανάλυση και θα κάνουν τον σχεδιασμό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι», εξήγησε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA:

Για το ματς;

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο σκοράραμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα, σκόραρε κι αυτός και νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Αρη, το τελευταίο φέτος που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το πώς είδε τα πλέι οφ και τη σεζόν;

«Η δουλειά μου ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Όταν δε σκοράρω προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. η αλήθεια είναι πως η χρονιά είναι οδυνηρή για όλους μας. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Προσπαθήσαμε αλλα δεν τα καταφέραμε. Ζητάω κι εγώ συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Περίμεναν άλλα… Και εγώ δεν τα πήγα καλά. Θα δουλέψουμε ώστε τη νέα σεζόν εγώ και οι συμπαίκτες μου να βελτιωθούμε και να τα πάμε πολύ καλύτερα».

Ηταν μία πολύ δύσκολη και περίπλοκη χρονιά. Νιώθω ότι ήταν… 10 σεζόν συμπυκνωμένες σε μία. Δεν τα καταφέραμε. Αλλα δεν είμαι και ο άνθρωπος που μπορώ να αναλύσω τι έχει συμβεί. Υπήρξαν και καλές και κακές στιγμές. Δεν μπορώ να πω τι έφταιξε. Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι στη διοίκηση που θα κάνουν την ανάλυση και θα κάνουν τον σχεδιασμό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να φανούμε αντάξιοι την επόμενη σεζόν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.