Header Ads


Μελισσανίδης για Χιμένεθ: «Τα πάντα είναι ανοιχτά!»

Μελισσανίδης για Χιμένεθ: «Τα πάντα είναι ανοιχτά!»


Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά και την περίπτωση να βρεθεί άλλος προπονητής!

«Τα πάντα είναι ανοιχτά», είπε όχι μία, αλλά αρκετές φορές ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ποιος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. 

Αυτή η απάντηση αφορά και τον Μανόλο Χιμένεθ, με τον Μελισσανίδη να ξεκαθαρίζει πως αυτή τη στιγμή το επιτελείο της ΑΕΚ συζητάει με προπονητές, πως υπάρχει μία καλή περίπτωση που ο ίδιος «γουστάρει», όμως αν δεν κλείσει θετικά η συγκεκριμένη ή δεν βρει αυτό που θέλει η Ένωση θα πορευτεί με τον Ισπανό που έχει συμβόλαιο:  

Για το θέμα του προπονητή είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί απόφαση. Προπονητής μας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Οπότε τον χρειαστήκαμε βοήθησε το κλαμπ. Με τα θετικά του και με τα αρνητικά του. Δεν έχω κάτι ξεκάθαρο. Μπορεί να πάμε και σε αλλαγή. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Κάποιες περιπτώσεις που κοιτάμε δυστυχώς ήταν απαγορευτικές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μανόλο είναι προπονητής της ΑΕΚ. Όλα είναι ανοιχτά. Και ναι και όχι. Περιμένω την εισήγηση  από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί. Εκτιμώ ως άνθρωπο τον Χιμένεθ. Όλοι έχουμε ευθύνες. Με πρώτο εμένα. Και αυτός και οι παίκτες και εσείς».

Για τον Μάσιμο Καρέρα; «Μας εντυπωσίασε η αρχή του. Το καλοκαίρι όλοι λέγαμε μην τον χάσουμε. Κι εσείς το ίδιο. Μετά άλλαξε. Τι να λέμε για το παρελθόν;»

Για την περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ; «Δεν ξέρω. Μιλούν τα παιδιά. Θα τα βάλουμε όλα κάτω. Ψάχνουμε ένα προπονητή που θα φτιάξει την ομάδα από την αρχή. Να δοθούν τα κλειδιά. Αν φέρουν ένα καλό προπονητή που θα τον πιστέψουμε θα πω ναι. Μου είπαν για Καρντόσο ότι είναι ο νέος Μουρίνιο και τα είδαμε. Μιλήσαμε με προπονητές και μας είπαν ότι δεν θέλουν Ελλάδα. Δεν το ξέρετε. Μακάρι να βρεθεί ένας προπονητής νέος. Προσπαθούμε να μειώσουμε τα ρίσκα».

Υπάρχει κάποιος προπονητής που θέλετε εσείς, κι αν μπορεί να έρθει;

«Υπάρχει ένας που θέλω. Μπορεί να έρθει ναι…».

Για το πότε θα παρθεί κάποια απόφαση για προπονητή και πως το βλέπει ο Χιμένεθ; «Όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.