Header Ads


Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βίντεο «δείχνει» τους φονιάδες!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βίντεο «δείχνει» τους φονιάδες!


«Ξέσπασμα» από το σύζυγο της Καρολάιν - Απάντησε σε σενάρια που ακούστηκαν στα ΜΜΕ.
Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με ένα βίντεο να κυκλοφορεί, πιθανώς δείχνοντας τους φονιάδες της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με το υλικό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, κάμερα ασφαλείας που καταγράφει την κίνηση επί της Λεωφόρου Λαυρίου και Διαδόχου Παύλου κοντά στο σημείο που βρίσκεται κοντά στην μεζονέτα, δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Περίπου δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, την ώρα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες του εγκλήματος φεύγουν από την περιοχή, βλέπουμε εκ νέου το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Έτσι πορεύτηκε το όχημα

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν πεζή να φτάσουν στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.


«Ξέσπασμα» του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ σχετικά με τις έρευνες της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν.

Εδώ και λίγες μέρες, δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για «αναπάντητα ερωτήματα» που δυσκολεύουν το έργο της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Και τα ευφάνταστα σενάρια δίνουν και παίρνουν... 

Τα ερωτήματα αυτά αφορούν σε 4 πτυχές της υπόθεσης:
 
  • Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες, ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Και μάλιστα ότι οι δράστες αντί να καταστρέψουν τις εσωτερικές κάμερες στο σπίτι, πήραν τις κάρτες μνήμης.
  • Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος, δεν βρέθηκαν τρίχες ή DNA των δραστών.
  • Τρίτο, το πώς κατάφερε ο 32χρονος πιλότος και ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ ήταν δεμένος.
  • Και τέταρτο γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης της νεαρής κοπέλας, που βρήκε τον τραγικό θάνατο από τους ληστές.

Επίσης, πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφόρησαν όσον αφορά την κατάθεση της ψυχολόγου της 20χρονης κοπέλας, η οποία βοηθά τις Αρχές να βρουν την άκρη του νήματος.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν εμφανίζεται ψύχραιμος, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στα δημοσιογραφικά ευφάνταστα σενάρια- άλλωστε έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει- και έχει εμπιστοσύνη στις Αρχές, ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Με δήλωσή του στο Mega και την εκπομπή Mega, ξεκαθαρίζει ότι η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν, όπως και ό,τι άλλο έρχεται στο φως μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, είναι στοιχεία τα οποία ήδη έχουν εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς.

«Ό,τι ευρήματα ακούτε σαν "είδηση" είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω, γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι, ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να "πιαστεί" από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να "πουλάει". Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

Ο 32χρονος πιλότος, στην αποκλειστική του δήλωση στο Mega, αναφέρθηκε και σε αυτά τα ερωτήματα που τίθενται ως αναπάντητα, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά.

Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου, όταν έγινε το φονικό.

«Ό,τι ερωτήσεις προκύπτουν από το "ρεπορτάζ" τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία.

Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ψυχολόγο της συζύγου του, ο 32χρονος ανέφερε πως επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, έτσι ώστε η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της. Αλλωστε είναι γνωστό ότι πολλές λεχώνες αντιμετωπίζουν συμπτώματα κατάθλιψης μετά τη γέννα.

«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Καρολάιν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.