Header Ads


Χιμένεθ: «Μεγάλος αρχηγός της ΑΕΚ ο Μάνταλος σήμερα, έδειξαν όλοι πάθος!»

Χιμένεθ: «Μεγάλος αρχηγός της ΑΕΚ ο Μάνταλος σήμερα, έδειξαν όλοι πάθος!»


Αποθέωσε Μάνταλο και όλη την ομάδα ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ!
Χαρούμενος για τη νίκη επί του ΠΑΟ που σφράγισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στη ΝΟVA μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου αποθέωσε τους παίκτες του και ειδικά τον Πέτρο Μάνταλο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ένα πέναλτι σε ένα ατύχημα που υπάρχουν αμφιβολίες αν ήταν ή όχι, θα μπορούσαμε να χάσουμε το πλεονέκτημα υπέρ μας. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου ήταν να δείξουν πάθος και το έδειξαν».

Αν υπάρχει ανακούφιση για τη νίκη σε ντέρμπι μετά από σχεδόν 10 μήνες;

«Δέχομαι τις κριτικές όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα. αλλά να μην ψάχναμε και μην ψάχνετε τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Από τον Απρίλιο αντέχει με 14 παίκτες στην ουσία. Με όλα όσα είχαν προηγηθεί, μέσα στο γήπεδο σήμερα ο Τσιγκρίνσκι και ο Μάνταλος και ο Κρίστιτσιτς είχαν πρόβλημα. Τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις μόνο με την ιστορία σου. Και η ΑΕΚ έχει ιστορία. Μας έλειψε ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Λιβάγια, ο Βασιλαντωνόπουλος δεν μπορούσε να συμμετέχει, αλλά θα ήθελα να τονίσω την διαφορά των 13-14 παικτών που έπαιξαν και προσπάθησαν να καλύψουν τις απουσίες των υπολοίπων. Ειδικά ο Λόπες, ο Τσιγκρίνσκι και ο Μάνταλος. Αν δεν είχαν μεγάλη καρδιά σήμερα δεν θα είχαν παίξει. Ο Μάνταλος σήμερα με κέρδισε στο 100%. Του ζήτησα να παίξει αν και δεν μπορούσε και ήταν σήμερα ο μεγάλος αρχηγός της ΑΕΚ».

Για το πώς κύλησε το ματς και την τοποθέτηση του Γαλανόπουλου στα δεξιά του κέντρου;

«Χάσαμε κάποια παιχνίδια επειδή δεν μπαίναμε δυνατά κυρίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Σήμερα αλλάξαμε τους ρόλους. Δείξαμε υπομονή στο πρώτο ημίχρονο και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Θα ήλπιζα σύντομα να πιέζουμε 90 λεπτά όπως το κάναμε πριν χρόνια, αλλά δε μπορούμε».

Αν θα κοιμηθεί απόψε ήρεμος μετά από καιρό;

«Κοιμάμαι ήσυχος και ήρεμος γιατί τα δίνω όλα. Οι παίκτες τα δίνουν όλα. Δεν μπορούν να παραπάνω. Στην ουσία δεν κάνουμε προπόνηση μόνο να τους ξεκουράζουμε. Δουλεύουν περισσότερο με το ιατρικό τιμ παρά με εμένα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.