Header Ads


Μελισσανίδης: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί!»

Μελισσανίδης: «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί!»


Επτά μεταγραφές βασικών παικτών προανήγγειλε ο Μελισσανίδης!
Ο Μελισσανίδης αναγνώρισε φυσικά την κακή πορεία της ομάδας, στάθηκε στο γεγονός ότι δεν βγήκαν οι μεταγραφές, υπογράμμισε πως ούτε σε αυτόν άρεσε αυτή η εικόνα και πως αλλιώς ονειρεύεται την ΑΕΚ.

Και για την αλλάξει θα κάνει ό,τι χρειαστεί σε μεταγραφικό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι. Στην ουσία ο «Τίγρης» προανήγγειλε 7 μεταγραφές βασικών παικτών και πως περιμένει τις εισηγήσεις των ανθρώπων που τσεκάρουν ποδοσφαιριστές για να προχωρήσουν.

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

Για τις σκέψεις όσον αφορά την έδρα της νέας περιόδου; Αν δεν έχουμε κόσμο θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο εδώ που φτιάχνετε στα Σπάτα. Τουλάχιστον, να αισθανθούμε έδρα. Να φύγουμε από το Νταχάου….

Για τα λάθη που έγιναν; Πολλοί πιστεύουν ότι τα λάθη που έγιναν είναι θέμα χρημάτων. Δεν συμφωνώ. Φέτος κατεβήκαμε τον... Μπράλο χωρίς φρένο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε άσφαλτο. Ούτε μάγος είμαι. Αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να ξαναφτιάξουμε την ΑΕΚ όπως θέλουμε και όταν μπει στο γήπεδο μας να τη χαιρόμαστε. Έχω μείνει στην παλιά ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα προσπαθήσω. Έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης. Γκρίνια, μουρμούρα, μανατζερικά παιχνίδια. Δεν είμαι ο καλύτερος αλλά ξέρω από ποδόσφαιρο. Σε μια δύσκολη εποχή που περνάει η ΑΕΚ ο ρεπόρτερ στηρίζει.

Για τις προτεραιότητες όσον αφορά τις μεταγραφές και την ενίσχυση; Βασικά τερματοφύλακα. Θα κάνουμε μεταγραφές αμυντικών. Ο,τι χρειάζεται. Έναν τερματοφύλακα, πλάγια μπακ, ένα κεντρικό καλό χαφ ένα έξω αριστερά. Πήραμε μπακ και βγήκαν πεπόνια. Διώξαμε τον Γκάλο και φέραμε τον Πορτογάλο τον Κοντορεβιθούλη που έφυγε…

Για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα κι αν δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ: Δεν είναι οριστικό αλλά το πιο πιθανό. Κοιτάμε και φορ. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Η ΑΕΚ θέλει σέντερ φορ, ή θα κρατήσει τον Ολιβέιρα η θα πάρει άλλον.

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: Είμαστε σε συζητήσεις, το κοιτάει η λίγκα. Μιλούν για κεντρική διαχείριση. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Πότε θα υπάρξει deadline; Τι σημασία έχει; Τις ανάγκες της ομάδος τις ξέρει ο εκτελεστικός διευθυντής και ο τεχνικός διευθυντής. Όσο χρόνο χρειάζεται για να είμαστε σίγουροι.

Αν την ΑΕΚ που ονειρεύεται μπορεί να την δει με Χιμένεθ; Για να σταματήσουμε τον Μανόλο πρέπει να βρούμε καλό προπονητή. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Τι να λέω…Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν είμαστε η Μποταφόγκο και η Μπαρτσελόνα. Το μοναδικό κλαμπ που δεν χρωστάει δραχμή. 35,5 εκατομμύρια έχουν πληρωθεί από τα ταμεία της ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αν έπρεπε να είχαν έτοιμες λύσεις; Τελειώσαμε χθες και άρχισε η γκρίνια. Στο -30 ναι. Ο πρώτος που ενοχλούμαι είμαι εγώ. Είχα πει θα τους αλλάξω τους παίκτες. Δεν είπα ότι θα κάνουμε μεταγραφές; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, σταματήστε ρε.

Για τον ΟΠΑΠ: Λόγω του ΟΠΑΠ δεν ήθελα να φαίνομαι εμφανώς και επίσημα. Τώρα που ξεκαθάρισε ο νόμος θα είμαι εγώ υπεύθυνος για το κλαμπ. Δημιουργήθηκε η εταιρία και έρχεται η ΠΑΕ στη οικογένεια Μελισσανίδη. Τώρα είμαι 70. Ήμουν 40 όταν ήρθα. Κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν θα είμαι αιωνιος. Γι’ αυτό κάνω προσπάθεια για υποδομές. Να τρέχει η ΑΕΚ μόνη της. Αυτό είναι το μεγάλο έργο της διοίκησης. Δε χρωστάμε, το γήπεδο θα ανήκει στην ερασιτεχνική και θα παίζει η πρώτη ομάδα. Αυτά έλεγα από την αρχή. Το προπονητικό ανήκε σε ένα φίλο της ΑΕΚ αλλά όχι στην ΑΕΚ. Δεν πληρώθηε η τράπεζα βγήκε σε πλειστηριασμό. Το πήραμε μαζί με τους δίπλα χώρους και ανήκει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είχε γραφεία. Στο νοίκι όλα. Τώρα έχουμε τις υποδομές και θα τα φτιάξουμε όλα. Αποτύχαμε στις Ακαδημίες. Μου έταξαν λαγούς και πετραχήλια ας μη το συζητήσουμε. Πάμε από την αρχή…

Χνιντ – Ινσούα θα φύγουν; Ποιες είναι οι σκέψεις; Οπωσδήποτε κάποιοι θα φύγουν. Και θα ενισχύσουμε την ομάδα. Μπορεί να το κάνουμε και δεν ξέρω αν θα βγουν.

Για Τσιγκρίνσκι αν ειναι ξεκάθαρο κάτι; Όχι ακόμα. Μακάρι να ήταν πιο νέος. Θα δω τι πει και ο προπονητής…

Αν έχει παράπονα από τον κόσμο; Ο κόσμος είναι διαφορετικό από εσάς. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο από να παίρνει η ομάδα πρωτάθλημα. Λογικό είναι. Καλά κάνει και φωνάζει ο κόσμος. Δεν είναι ευχαριστημένος. Ούτε εγώ είμαι. Το σκατό εγώ το τρώω και φεύγω στο ημίχρονο γιατί με πιάνουν ταχυπαλμίες. Δεν θα πάω στον άλλον κόσμο επειδή δεν μπορώ να βλέπω την ΑΕΚ. Έχω μεγαλώσει.

Για τους Βράνιες – Αραούχο; Θα δούμε τις εισηγήσεις. Δεν έχω κάτι καινούργιο. Ο Βράνιες δεν είναι κακό παιδί. Έχει την τρέλα του. Καλός παίκτης, αλλά με… καμένα λάδια. Δε νομίζω. Για Αραούχο μακάρι να τον πάρουμε. Είμαι θαυμαστής του. Αλλά δεν είναι εύκολο… Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που δουλεύουν. Ξέρεις ομάδα που να κάνει 10 μεταγραφές και να βγαίνουν όλοι; Η νεκροψία θα δείξει. Τώρα ξεκινούν τα παιδιά…

Ένα μήνυμα στον κόσμο; Αυτό το κλαμπ κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. Η απόσταση από τον Ολυμπιακό είναι για όσους δεν ξέρουν μπάλα. Βρήκε ένα καλό προπονητή (ο Ολυμπιακός) τους έστρωσε, είναι σε καλό φεγγάρι.

Για τη διαιτησία, σας προβλημάτισε; Δεν με προβλημάτισε. Θα γίνουν κάποια στραβά. Έχει φτιάξει η διαιτησία…

Για το ποδόσφαιρο συνολικά και τη διαιτησία; Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί δεν είναι το χάλι που ήταν. Στη διαιτησία γίνονται ανθρώπινα λάθη. Έχει φτιάξει. Γενικότερα το ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Δίκαια πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα που το πήρε. Όπως το πήρε και πέρυσι. Άξιζαν να το πάρουν. Για τα προηγούμενα δε λέω τίποτα. Όλοι ξέρουμε…

Για το θέμα του μπάτζετ; Ό.τι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρουν τα μπάτζετ. Δεν θα κολώσουμε στο οικονομικό.

Για την επόμενη ημέρα; Τι θα ήθελες να ακούσεις; Είπα θα κάνουμε ότι χρειαστεί να κάνουμε…

Για την καταγγελία με την Επ. Δεοντολογία; Ήταν μια στημένη ιστορία. Το προχώρησε το Τρίγωνο του Διαβόλου. Το τρίγωνο των Βερμούδων, με τον υφυπουργό, την Επιτροπή, έναν γυρολόγο παράγοντα που τρέχει δεξιά κι αριστερά και μας κατήγγειλε και την επιτροπή. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η ΑΕΚ».

Για το AEKTV: Δεν μας έχει φύγει ακόμη η σκέψη για το ΑΕΚ TV. Θα φτιάξουμε ένα κανάλι για την ΑΕΚ, με παλαίμαχους, όμορφα πράγματα, από την ιστορία μας, με Ακαδημίες.

Γιατί τον Γενάρη έγινε μία μεταγραφή; Άστο τώρα αυτό; Ο,τι έγινε έγινε…

Για το πότε θα φύγει; Που να το ξέρω; Εσυ ξέρεις πότε θα… φύγεις; Όταν θα φύγω θα έχω ένα κλαμπ που δεν θα χρωστάει δραχμή, θα έχει γήπεδο, προπονητικά και θα έχει ταμείο. Θα έρθει και η ώρα αυτή που θα φύγω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρεις κανέναν που να έχει μείνει; Οσοι πιστεύουν ότι αυτά τα κλαμπ έχουν ιδιοκτήτη είναι κορόιδα. Ιδιοκτήτης είναι ο κόσμος. Όλοι έρχονται και φεύγουν. Δεν έχουν ιδιοκτήτη. Ο Βαρδινογιάννης έφυγε, ο Κόκκαλης έφυγε, ο Γιαννακόπουλος έφυγε. Αυτή η ομάδα όπως είναι, που την λέμε «αποτυχημένη» αν έπαιζε στη Φιλαδέλφεια θα διεκδικούσε πρωτάθλημα!

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.