Header Ads


Έμεινε η Σπέτσια - Πωλήθηκε ο Βέρντε!

Έμεινε η Σπέτσια - Πωλήθηκε ο Βέρντε!


Ευχάριστο νέο προέκυψε στην ΑΕΚ μετά την παραμονή της Σπέτσια στη Serie A, καθώς ενεργοποιείται αυτόματα η ρήτρα πώλησης του Ντανιέλε Βέρντε.

Οριστική είναι η αποχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ, που αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν ως δανεικός στη Σπέτσια, μετά την παραμονή του ιταλικού συλλόγου στη Serie A με τη νίκη που πέτυχε επί της Τορίνο.

Συγκεκριμένα, από τη συμφωνία του καλοκαιριού ανάμεσα στους Ιταλούς και την «Ένωση» είχε προβλεφθεί ρήτρα υποχρεωτικής αγορά του παίκτη, σε περίπτωση που η Σπέτσια κατάφερνε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
 
Το ποσό που αναμένεται να βάλουν οι «κιτρινόμαυροι» στα ταμεία τους υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά για έναν παίκτη που η ΑΕΚ δεν τον έχει στο ρόστερ της εδώ και έναν χρόνο.

O 24χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν, καθώς έχει 23 εμφανίσεις με επτά γκολ και δύο ασίστ, ενώ έχει πετύχει μερικά εξαιρετικά γκολ, όπως το «ψαλιδάκι» κόντρα στη Λάτσιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.