Header Ads


Μάνταλος: «Ζητώ συγγνώμη για φέτος, αν η ΑΕΚ θέλει να ανανεώσω θα το κάνω!»

Μάνταλος: «Ζητώ συγγνώμη για φέτος, αν η ΑΕΚ θέλει να ανανεώσω θα το κάνω!»


Οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!
Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του ματς συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως νιώθει:

«Ανακουφισμένος νιώθω. Μία χρονιά αρκετά δύσκολη, αν αναλογιστούμε τι έχουμε κάτι μέσα στη χρονιά, λέω ότι ήταν μία μεγάλη νίκη. Μέχρι εκεί. Μας εξασφαλίζει την Ευρώπη».

Για τα λόγια του Χιμένεθ;

«Η άποψή μου για τον κ. Χιμένεθ νομίζω την ξέρουν όλοι. Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου. Είχα θέμα με τον αστράγαλό μου, ήθελα να παίξω, μου το ζήτησε και έπαιξα».

Για το γεγονός ότι είχε να βάλει πολύ καιρό γκολ, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο;

«Δεν είμαι ο παίκτης που βλέπει τους αριθμούς. Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Χαίρομαι γιατί το γκολ βοήθησε την ομάδα να πάρει επιτέλους νίκη σε ένα ντέρμπι. Σκέφτομαι μόνο ότι κέρδισε η ομάδα, όχι ότι έβαλα εγώ το γκολ. Ανέκαθεν έτσι σκεφτόμουν».

Για τον Τσιντώτα και την μεγάλη του επέμβαση;

«Σαν ομάδα συνηθίζουμε να δεχόμαστε γκολ. Μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε προϋποθέσεις για γκολ. Ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, του είπα συγχαρητήρια και κάποια… γαλλικά».

Για τη σεζόν που τελειώνει και την κριτική που του γίνεται;

«Κριτική υπάρχει από την πρώτη ημέρα, ειδικά σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Και στα καλά υπάρχει κριτική πόσο μάλλον φέτος. Εχει δίκιο ο κόσμος. Εχουμε σπάσει πολλά αρνητικά ρεκόρ. Ηθελα να πω στον κόσμο ειλικρινά απ’ όλους ένα μεγάλο συγγνώμη γι’ αυτά τα αποτελέσματα και τη σεζόν που κάναμε τώρα. Κανείς δεν θέλει να βλέπει την ΑΕΚ έτσι. Πρέπει να αντέχεις όταν παίζεις ποδόσφαιρο και ζεις κάτι τέτοιο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αντέχω και νομίζω θα αντέξω».

Για το συμβόλαιό του;

«Με την ομάδα υπάρχει μία σχέση ιδιαίτερη. Αν η ομάδα θέλει να με κρατήσει την επόμενη σεζόν θα είμαι εδώ γι’ αυτήν. Αν θέλει να αποχωρήσω θα ευχαριστήσω και θα αποχωρήσω. Θα αναλάβω ότι κακό έχουμε κάνει και ήταν αρκετά φέτος».

Αν νιώθει βάρος;

«Είναι περίεργη στιγμή για μένα. Ειλικρινά. Είναι μεταξύ χαράς και λύπης. Είναι δύσκολο. Το βάρος της ευθύνης το έχουμε όλοι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο…».

Για το που αφιερώνει το γκολ;

«Αφιερώνω τη νίκη στη μητέρα μου. Χρόνια πολλά μαμά, ο γιος σου σε αγαπάει. Είχε και μία περιπέτεια με ένα χειρουργείο. Είναι η μέρα της και το γκολ της ανήκει».

Για τη σεζόν πως κύλησε για την ΑΕΚ;

«Είχαμε μία πορεία προς τα κάτω. Ειδικά από τα μέσα της σεζόν. Εμείς φταίμε οι παίκτες. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Θέλουμε να κάνουμε δυο καλά παιχνίδια, να πάρουμε βαθμούς και να τερματίσουμε έστω τρίτοι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.