Header Ads


Η πρόταση της ΑΕΚ σε Ντα Σίλβα!

Η πρόταση της ΑΕΚ σε Ντα Σίλβα!


Η ΑΕΚ προχωράει για Ντα Σίλβα - Του δίνει κλειστό 3ετές συμβόλαιο και θέλει να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του - Όλες οι λεπτομέρειες!
Η ΑΕΚ πλησιάζει στα «θέλω» του Νταμιάν Ντα Σίλβα και του δίνει αυτό που θέλει. Με αποφασιστικότητα κινείται η ΑΕΚ στην υπόθεση του Νταμιέν Ντα Σίλβα, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό για την ενίσχυση της άμυνας. 

Ο 33χρονος στόπερ, που αποχωρεί ως ελεύθερος από την Ρεν, αρνούμενος (σύμφωνα με το France Football) την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, βρίσκεται στην κορυφή της κιτρινόμαυρης λίστας, αφού και την προσωπικότητα έχει που ψάχνει η ΑΕΚ να προσθέσει στην άμυνα και την ποιότητα και την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά (καλός με την μπάλα στα πόδια, δυναμικός και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, αν και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός 1,84). 

Η κιτρινόμαυρη πλευρά, βρίσκεται μάλιστα σε συνεχή επαφή με τον ποδοσφαιριστή και έχει αποφασίσει να του δώσει το κλειστό τριετές συμβόλαιο που ζητά και πλέον, μένει να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Σαφώς, πρόκειται για μια περίπτωση όχι εύκολη, καθώς ενδιαφέρον για τον Ντα Σίλβα, όπως έχει γραφτεί, έχει προκύψει και από άλλες πλευρές αλλά η ΑΕΚ δείχνει αποφασιστικότητα να τα παίξει όλα για όλα για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.