Header Ads


«Παίζει» δυνατά ο Μιλόγεβιτς!

«Παίζει» δυνατά ο Μιλόγεβιτς!


Έτοιμος ο Μιλόγεβιτς αν πει «όχι» ο Ρεμπρόφ - Έχει γίνει ήδη συνάντηση και με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τον ήθελε και πέρυσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης!
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κερδίζει έδαφος για τον πάγκο της ΑΕΚ όσο ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν απαντά.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δεν απάντησε ούτε χθες στην πολύ καλή οικονομικά (άνω του 1 εκατ. ευρώ) πρόταση της ΑΕΚ για συνεργασία. Είναι προφανές πως αποτελεί την πρώτη επιλογή της «Ένωσης» για τον πάγκο της, αλλά επίσης και πως ο Ουκρανός τεχνικός δεν δείχνει βιασύνη περιμένοντας την πρόταση που θα τον καλύψει πλήρως.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν για πολύ τον Ρεμπρόφ και για το λόγο αυτό κερδίζει διαρκώς έδαφος η επιλογή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Σέρβος τεχνικός περνά σταδιακά και στην πρώτη θέση. Η προϋπηρεσία του στην Ελλάδα, ως παίκτης και προπονητής, αποτελεί ένα σημαντικό ατού για εκείνον και ένας από τους λόγους που ανεβαίνει συνεχώς στη λίστα για τον διάδοχο του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί ακόμη και σήμερα να πάρει απόφαση για τον προπονητή και να δώσει εντολή να κλείσει άμεσα. Πέραν του Μιλόγεβιτς, η ΑΕΚ συζητά και με έναν ακόμη ξένο προπονητή, ενώ στα υπόψη υπάρχουν ακόμη κάποιες επιλογές για τις οποίες έχει γίνει προεργασία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.