Header Ads


«Καθαρή» η επανεξέταση του Γκαρσία - Μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις!

«Καθαρή» η επανεξέταση του Γκαρσία - Μπαίνει άμεσα στις προπονήσεις!


Τα αποτελέσματα της νέας εξέτασης, αναπτερώνουν τις ελπίδες για να προλάβει ο Λιβάι Γκαρσία έστω τα δύο τελευταία ματς της σεζόν!

Σήμερα ήταν πολύ πιθανό μέσα στην μέρα να γίνει τελικά η νέα μαγνητική του Λιβάι Γκαρσία, που θα έδινε πλέον την ξεκάθαρη εικόνα για τις ελπίδες που υπάρχουν να αγωνιστεί ξανά φέτος. Η μαγνητική όντως έγινε και τα αποτελέσματα της είναι πολύ καλά. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει και πάλι το «πράσινο φως» για να μπει στις προπονήσεις και οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Άρη ή έστω το δεύτερο, είναι πλέον ρεαλιστικές.

Η κατάσταση στο γόνατο του παίκτη είναι πολύ καλή, εξαιρετικά βελτιωμένη μετά την θεραπεία που ακολούθησε υπό τις εντολές του Παντελή Νικολάου. Ο επικεφαλής γιατρός της ΑΕΚ, μετά την μαγνητική έκανε και ο ίδιος νέα εξέταση στον Λιβάι και μετά από αυτή έδωσε το «πράσινο φως» για να μπει ξανά στις προπονήσεις. Κάτι που λογικά θα γίνει σε αυτή του Σαββάτου, την τελευταία πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ματς για το οποίο βέβαια ο Λιβάι λογικά δεν έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Έχει συμπληρώσει 13 μέρες εκτός προπονήσεων.

Είναι σαφές πως μετά τις νέες λεπτομερείς εξετάσεις, στην Ένωση τείνουν να θεωρήσουν πως το οποιοδήποτε ρίσκο έχει περιοριστεί σημαντικά και πλέον μπορούν να λάβουν υπόψη στο «μέτρημα» της κατάστασης και την σημασία των δύο τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος.

Ακόμη κι αν η ΑΕΚ χάσει από τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι πως σε αυτά τα δύο ματς θα κριθούν τελικά τα πάντα κι αν τα κερδίσει, οι πιθανότητες της να πάρει έτσι κι αλλιώς την ευρωπαϊκή θέση, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Τέλος, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για Covid 19, στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.