Header Ads


ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς αλλάζει το πλάνο της προετοιμασίας!

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς αλλάζει το πλάνο της προετοιμασίας!


Τι ζήτησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς - Όλα όσα αλλάζουν - Προετοιμασία και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό για την Ένωση!
Αλλαγές σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό για την προετοιμασία της ΑΕΚ, φέρνει η έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός αρχικά επιθυμεί η προετοιμασία να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, με τους παίκτες να είναι όλοι στην Αθήνα στις 13 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή.  Επιπλέον να γίνει σε δύο στάδια. Ένα κομμάτι στην Ελλάδα κι ένα στο εξωτερικό. Όσον αφορά το κομμάτι στην Ελλάδα, δεν μιλάμε για Αθήνα, αλλά πιθανότατα για το Πήλιο. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από κει και πέρα, εκτός Ελλάδας, θα γίνει στην Ολλανδία. 

Στις 14 και 15 Ιουνίου θα γίνουν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ, στις 16 η επίσημη «πρώτη» και από 17 μέχρι και 25 Ιουνίου, αναμένεται να φιξαριστεί το προ-στάδιο, στο Πήλιο. Το βασικό στάδιο στην Ολλανδία θα γίνει 27 Ιουνίου με 9 Ιουλίου, με τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά, που απομένει να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν. Στις 15 Ιουλίου θα γίνει η «πρόβα τζενεράλε» της ομάδας με φιλικό στην Αθήνα και στις 22 Ιουλίου, είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Αυτό είναι το πλαίσιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, αλλά μέσα στην μέρα θα υπάρξει νέα συνεργασία του προπονητή με τους υπεύθυνους της ομάδας για να καθοριστούν όλες οι τελικές λεπτομέρειες. 

Η απόφαση του Μιλόγεβιτς για προκαταρκτικό στάδιο στο Πήλιο, αφορά απ' ότι φαίνεται την πρόθεση του για μια αξιολόγηση του δυναμικού, εν όψει Ολλανδίας. Πολύ πιθανό δηλαδή στο Πήλιο να υπάρχουν παίκτες που δεν θα ακολουθήσουν στην συνέχεια την αποστολή στην Ολλανδία. Πέρα από κάποιους άλλους που δεν θα ξεκινήσουν καν με την ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν. 

FA Cup final match preview: Chelsea v Leicester

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους συνεργάτες που τον ακολουθούν στην ΑΕΚ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρνει μαζί του τρία πρόσωπα.  Πρόκειται για τον βοηθό του τον Ντάρκο Τέσοβιτς, κάτοχο διπλώματος ΟΥΕΦΑ pro, που ξέρει πολύ καλά την Ελλάδα, καθώς έπαιξε ποδόσφαιρο για τρία χρόνια στον Εθνικό Αστέρα, ενώ ήταν και βοηθός του Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο. Επίσης, τον αναλυτή Νεμάνια Μίλιντσιτς, όπως και τον γυμναστή Ιβάν Βούτσετιτς.

Στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς θα συνεργαστεί επίσης με τον Νίκο Παναγιώταρα και με τον προπονητή τερματοφύλακων, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.