Header Ads


Στην ΑΕΚ η Σοφία Κοσμά!

Στην ΑΕΚ η Σοφία Κοσμά!


Η Σοφία Κοσμά επιστρέφει στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών με τα χρώματα της ΑΕΚ, που έχει σχέδιο για νέο γήπεδο, ενώ την απάντηση της Αθηνάς Παπαφωτίου περιμένουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας.
Η Σοφία Κοσμά που είχε επαφές με τον ΑΟ Θήρας, αλλά δεν μετακόμισε στο νησί επειδή ήθελε να έχει δικό της σπίτι και να μη συγκατοικεί, είπε το "ναι" στην ΑΕΚ και αποκατέστησε τη σχέση της με την "Ένωση".

Το 2017 είχε συμφωνήσει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, πήρε προκαταβολή, αλλά σε μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι σταματάει το βόλεϊ και τίναξε στον αέρα τον σχεδιασμό της. Το 2018 έπαιξε όμως στον Παναθηναϊκό και πέρυσι πήγε στην Ελβετία.

Η ΑΕΚ λοιπόν έκανε σεφτέ στις μεταγραφές με την διεθνή 27 χρονη ακραία και περιμένει την απάντηση της Αθηνάς Παπαφωτίου, που είναι όμως στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, του ΑΟ Θήρας και του Παναθηναϊκού που έχει για εναλλακτική λύση με την Όλγα Βεργίδου.

Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι θα φύγει επιτέλους από το σχολικό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας και θα πάει στα Λιόσια ή σε γυμναστήριο που είναι υπό κατασκευή και θα αναλάβει την ολοκλήρωση του.

Όσον αφορά τις ξένες της περσινής περιόδου, ήθελε να κρατήσει την Πιρβ, αλλά η Ρουμάνα θα ξενιτευτεί λόγω έρωτα.

Στον Πειραιά περιμένουν την απάντηση της κουβανής Βίλμας Σάλας και στον ΠΑΟΚ της Σερβίδας Κούμπουρα, ενώ ο Άρης απέκτησε τη λίμπερο Μυρίδου στη θέση της Πένυς Ρόγκα που πήγε στον Παναθηναϊκό.

Στον Πανναξιακό ψάχνουν προπονητή με τον Γιώργο Δερμάτη να προτείνει τους Γιάννη Λάιο, Κώστα Δεληκώστα, Γιάννη Νικολάκη, Βαγγέλη Δερμάτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.