Header Ads


Γιακουμάκης: «Στόχος ήταν η παραμονή, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»

Γιακουμάκης: «Στόχος ήταν η παραμονή, όχι να βγω πρώτος σκόρερ»


Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν μπορεί να πανηγυρίσει την επιτυχία του λόγω του υποβιβασμού της Φένλο.
Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στον Γιώργο Γιακουμάκη η φετινή σεζόν, καθώς το φινάλε δεν ήταν το επιθυμητό. Η Φένλο υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και ο διεθνής φορ δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε τη σχεδόν βέβαιη ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ της Eredivisie.

«Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία», σχολίασε αρχικά ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

«Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία. Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάναμε.Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μια μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ», επεσήμανε ο 26χρονος άσος.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.