Header Ads


Τάνκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι με την 4η θέση, τουλάχιστον πήραμε ευρωπαϊκό εισιτήριο!»

Τάνκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι με την 4η θέση, τουλάχιστον πήραμε ευρωπαϊκό εισιτήριο!»


Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για την καταστροφική σεζόν, τη δική του παρουσία αλλά και το τι είπε στους παίκτες ο προπονητής στην ομιλία μετά το ματς!
Την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα για την καταστροφική σεζόν, σημείωσε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με δηλώσεις του στη NOVA μετά το 0-0 με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι;

«Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει, με βάσει την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ισως δεν βγήκαν τα αποτέλεσμα των αντεπιθέσεων γιατί κάναμε άμυνα αρκετά πίσω και υπήρχε κούραση. Αμυντικά όμως ήμασταν συμπαγείς».

Για τη χρονιά που τελείωσε;

«Δεν είναι μυστικό. Είμαστε απογοητευμένοι που πήραμε την 4η θέση. Στόχος μας ήταν τουλάχιστον να βρεθούμε στις πρώτες τρεις. Τουλάχιστον πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχουμε κάτι να ανυπομονούμε».

Σχετικά με την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Ελλάδας και την ΑΕΚ;

«Αν σκεφτώ συνολικά αυτή τη σεζόν που ήταν η πρώτη μου εκτός Σουηδίας, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν έκανα προετοιμασία με την ΑΕΚ, έπαιξα σε θέσεις που δεν είμαι τόσο δυνατός, όπως είναι η θέση του δεξιού εξτρέμ. Νομίζω τα πήγα αρκετά καλά».

Για όσα τους είπε ο Χιμένεθ στο τέλος του αγώνα;

«Ηταν μία θετική ομιλία. Ότι ήταν περήφανος για τον χαρακτήρα που δείξαμε. Να είμαστε έτοιμοι για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Γενικά ήταν μία θετική ομιλία».

Αν θα μείνει ο Χιμένεθ;

«Δεν μπορώ να σας πω ότι είπε κάτι ξεχωριστό. Ότι ήταν ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας και να επιστρέψουμε σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είπε κάτι ξεχωριστό».

Για το Euro και το γεγονός ότι είναι στην προεπιλογή της Σουηδίας;

«Την Τρίτη θα καλέσει 26 παίκτες. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα ήταν ένα όνειρο που θα εκπληρωθεί. Θα περιμένω να δούμε τι θα γίνει».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.