Header Ads


«1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Ρεμπρόφ αν πάει στην ΑΕΚ»!

«1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο ο Ρεμπρόφ αν πάει στην ΑΕΚ»!


Οι Ουκρανοί γράφουν πως ο Σεργκέι Ρεμπρόφ θα λαμβάνει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο σε περίπτωση που καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ!

Η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ, όπως μετέδωσε νωρίτερα ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM, και επιβεβαίωσαν λίγο αργότερα και οι Ούγγροι, γράφοντας πως δεν σκέφτεται να φύγει από τη Φερεντσβάρος, οι συμπατριώτες του 46χρονου κόουτς Ουκρανοί, ωστόσο, αναφέρουν τώρα μέχρι και... λεπτομέρειες σε περίπτωση που καθίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα Dynamomania, που έχει το δημοσίευμα και πρώτο «χτύπημα», αν τελικά υπάρξει deal, αυτό θα βάζει στον λογαριασμό του 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως!

«Ο Ρέμπροφ θα λαμβάνει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο αν αναλάβει την ΑΕΚ, για την οποία είναι ένας από τους 2-3 υποψηφίους για τη θέση», αναφέρεται σχετικά στο ρεπορτάζ.

«Δεν συζητάει το ενδεχόμενο να φύγει από τη Φερεντσβάρος ο Ρεμπρόφ»

Επιβεβαιώνονται όσα μετέφερε νωρίτερα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, που τόνισε πως η περίπτωση του Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι δύσκολη για την ΑΕΚ, η οποία και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Ουκρανό προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ουγγρικής ιστοσελίδας Nemzetisport, λοιπόν, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με τη Φερεντσβάρος, δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο και μάλιστα, τονίζει το δημοσίευμα, αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Γκάμπορ Κουμπάτοφ, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οι δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης, ωστόσο, έχουν να κάνουν και με το ενδιαφέρον, που φέρεται να υπάρχει για τον 46χρονο κόουτς από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και από την Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν.

Τα δεδομένα επομένως για τον Ρεμπρόφ δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και κομβικό ρόλο σε αυτόν έχει η αναζήτηση προπονητή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.