Header Ads


Κυπαρισσία: VIDEO-ντοκουμέντο λίγο πριν ο δράστης πυροβολήσει τον 39χρονο!

Κυπαρισσία: VIDEO-ντοκουμέντο λίγο πριν ο δράστης πυροβολήσει τον 39χρονο!


Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου υπαλλήλου στην Κυπαρισσία μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.
Ο 72χρονος δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το θύμα τον προσέβαλε και γι’ αυτό τον σκότωσε. Το θύμα ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 72χρονος δράστης να διασχίζει κάθετα τον δρόμο προκειμένου να φτάσει στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία.

Λίγο πριν μπει στο κατάστημα βγάζει το περίστροφο που είχε κρύψει κάτω από τη ζώνη του και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Ο 39χρονος υπάλληλος, πατέρας ενός παιδιού πέφτει νεκρός από τα πυρά του δράστη.

Δευτερόλεπτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ο ηλικιωμένος βγαίνει από το κατάστημα κρατά ακόμα το περίστροφο στο χέρι και κινείται νευρικά. Λίγη ώρα αργότερα ο 72χρονος λαχειοπώλης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να παραδοθεί.

Το πρωί κάτοικοι της περιοχής άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το κατάστημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 39χρονος, ενώ σήμερα ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το φονικό έγινε στις 12 χθες το μεσημέρι. Μισή ώρα πριν, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε πάει στο κατάστημα για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ο 39χρονος υπάλληλος θέλησε να τον εξυπηρετήσει όμως φέρεται να λογομάχησαν για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ο 72χρονος με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να φύγει από το κατάστημα εκνευρισμένος.

Μισή ώρα μετά επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του το περίστροφο, μπήκε πίσω από το γκισέ που βρισκόταν ο 39χρονος και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται και η στιγμή της μεταφοράς του θύματος στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρουν.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.