Header Ads


Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!


Survivor spoiler αποχώρηση 7/4: Ρωτήσαμε, μάθαμε και έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε το βράδυ.
Survivor spoiler αποχώρηση 7/4: Αρκετές εκπλήξεις κρύβει το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, που σίγουρα θα καθηλώσει και πάει για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση ξανά.

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τα νεύρα είναι σε τεντωμένο σκοινί και οι παίκτες στα όρια τους.

Έχουμε πάντα πράγματα να συζητήσουμε και να πούμε. Κυρίως όμως έχουμε μία ακόμα αποχώρηση, που όπως σας αποκαλύψαμε θα είναι από την Μπλε ομάδα.

Οι τέσσερις υποψήφιοι στο Survivor, είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος.


Οι τέσσερις παίκτες βρίσκονται στα χέρια του κοινού, ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι είναι πιο αγαπητοί από τους άλλους.

Survivor spoiler αποχώρηση 7/4: Από τους Μπλε οι αποχώρηση!

Οι Κόκκινοι θα είναι οι τυχεροί της βραδιάς, αφού όπως μας ενημέρωσε ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο, ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης που φεύγει είναι Μπλε.

Και όχι, δεν είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, αλλά η Χριστίνα Κεφάλα, που την είδαμε χθες να μας μιλάει για τα… όπλα της και το κορμί της.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας, θα πάρει το δρόμο επιστροφής στην Ελλάδα και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως έχει δηλώσει ότι θέλει πολύ και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.