Header Ads


Survivor: Η τελική τετράδα του παιχνιδιού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό!

Survivor: Η τελική τετράδα του παιχνιδιού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό!


Μπορεί ο τελικός του Survivor να βρίσκεται ακόμα πολύ μακριά αλλά η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό έχει ξεχωρίσει κάποια πρόσωπα που βλέπει να πλησιάζουν τον στόχο.
Εκτός από τους τηλεθεατές, όμως, και ο παρουσιαστής αυτού, Γιώργος Λιανός, φαίνεται πως έχει σχηματίσει την δική του τελικά τετράδα με βάση τα όσα βλέπει.

Η τελική τετράδα του Survivor με βάση τον Λιανό

Στην σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γιώργος Λιανός μίλησε και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Έχω ένα προαίσθημα για την τετράδα του τελικού! Τζέιμς, Μαριαλένα, Μπόγδανος και Τριαντάφυλλος"

Να σημειωθεί βέβαια πως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος θα αποχωρήσει πολύ σύντομα.

Οι στοιχηματικές έδιναν νικητή τον Γιώργο Κόρομι αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα

Όσο περνάνε οι μέρες, οι βδομάδες βλέπουμε τις ισορροπίες ανάμεσα στις δυο ομάδες να αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Η πιο μεγάλη ανατροπή ήταν η αλλαγή στην συμπεριφορά του Κόρο, που μετά από την άσχημη συμπεριφορά του προς το Ντάφυ, το κοινό έχασε πάσα ιδέα.

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση των 100.000 ευρώ οι στοιχηματικές έδιναν πριν από λίγο καιρό τον επιχειρηματία Γιώργο Κορόμι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής για τις αγωνιστικές του ικανότητες και ιδιαίτερα για τη δύναμή του ενώ στην στη 2η και 3η θέση ακολουθούσαν αντιστοίχως Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί, όμως, τις τελευταίες εβδομάδες, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πιο πάνω σε κατάταξη βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος που μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει κερδίσει το κοινό τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με τις αγωνιστικές του ικανότητες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.