Header Ads


Survivor: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!


Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!
Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (06/04) και αναμένεται να γίνουν γνωστοί όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Χτες είδαμε έναν τρομερό αγώνα ασυλίας που κρίθηκε στο 10-9 με το ματς να είναι απίστευτο ντέρμπι και στη τελευταία κούρσα, με τον Μπάρτζη να προλαβαίνει τον Μπόγδανο παρότι ήταν αρκετά μπροστά στην αρχή της κούρσας.

Η χαμένη ασυλία για τους κόκκινους είχε ως αποτέλεσμα ο Τριαντάφυλλος να είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ μάλιστα φέρεται να είναι ο ίδιος που ζήτησε από αρκετούς φίλους του μέσα στο παιχνίδι να τον ψηφίσουν, όπως στον Σάκη, στον Αλέξη και στην Ελευθερία.

Την ίδια ώρα το κλίμα στη μπλε ομάδα, μετά την αλλαγή των ομάδων, είναι εξαιρετικό, ωστόσο πολλά θα κριθούν από το τι θα συμβεί όταν χάσουν το πρώτο παιχνίδι, διότι και εκεί φαίνεται να υπάρχουν δύο οποομάδες, μιας που η Μαριαλένα και η Χριστίνα δείχνουν λίγο πιο αποκομμένες από την υπόλοιπη μπλε ομάδα, ενώ να σας θυμίσουμε πως όταν οι μπλε ήταν Μαχητές ο Κόρο και ο Παπαδόπουλος δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις με τον Τζέιμς και τον Νίκο! Θα επανέλθει αυτό το κλίμα σε ενδεχόμενο ήττας; Ας περιμένουμε και ας πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;
 
Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Απόψε θα δούμε ένα περίεργο και ασυνήθιστο αγώνισμα στην θάλασσα, που δεν έχουμε δει σ' άλλο Survivor. Οι παίκτες πρέπει να ανέβουν την σκάλα στη θάλασσα και να πάρουν κάτι μπάλες από την κορυφή, να τρέξουν στην στεριά και να πετύχουν τον στόχο. Τι ακριβώς είναι το αγώνισμα αυτό δεν μπορούμε να καταλάβουμε ωστόσο γνωρίζουμε τους νικητές της ημέρας! Ποιοι είναι;

Survivor spoiler 06/04, part.2: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr σήμερα έχουμε το 1-1 στις ασυλίες αφού κερδίζουν οι κόκκινοι! Ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι από την ομάδα των μπλε; Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε Survivor spoiler.
 
Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Όπως καταλαβαίνετε από την στιγμή που οι μπλε χάνουν την δεύτερη ασυλία και θα πρέπει να δώσουν δύο υποψήφιους! Ποιοι είναι αυτοί; 100% ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο αλλά οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Κώστα Παπαδόπουλο και την Χριστίνα Κεφαλά. Έτσι έρχονται να προστεθούν στον Τριαντάφυλλο, που βγήκε υποψήφιος από χτες και στον Αλέξη Παππά που θα δώσει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία χτες!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.