Header Ads


Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε αν τα ξανά βρήκαν Σάκης και Μαριαλένα!

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε αν τα ξανά βρήκαν Σάκης και Μαριαλένα!


Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υπήρξαν σε σχέση στο παρελθόν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου ένα χρόνο, τον προηγούμενο χειμώνα.

Οι δυο παίκτες του Survivor έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς πολλές φορές έχουμε δει σε πλάνα να έρχονται πιο… κοντά!

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Δευτέρας (5/4) μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4). Ο παρουσιαστής του ριάλιτι μίλησε για την ανακατανομή των ομάδων αλλά ρωτήθηκε κιόλας για το κλάμα της Μαριαλένας μετά τον «χωρισμό» από την ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε γιατί έκλαιγε τόσο πολύ η Μαριαλένα κι αν έχουν έρθει πιο κοντά και τα έχουν ξανά βρει με τον Σάκη εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω αν τα έχουν ξανά βρει, δεν έχω δει κάτι, σίγουρα έχουν έρθει πιο κοντά στο παιχνίδι. Ο πρώτος αγώνας ήταν λίγο δύσκολος μετά την αλλαγή των ομάδων αλλά στον δεύτερο έγινε χαμός».
Καλημέρα! Τα σημερινά κιτ

Λάδι στην φωτιά… έριξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος επεσήμανε τα όσα είπε ο Γιώργος Λιβάνης στην χθεσινή εκπομπή (4/4) «Σου Κου Family», όπου βρέθηκε καλεσμένος, λέγοντας πως δεν ξέρει αν θα περιμένει την Μαριαλένα μέχρι να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.