Header Ads


Μεγάλη ανατροπή με το φινάλε του Survivor!

Μεγάλη ανατροπή με το φινάλε του Survivor!


Πώς θα γίνει ο τελικός - Πού θα γίνει, μεγάλη ανατροπή φέτος από τον ΣΚΑΪ!
Το Survivor αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης τη φετινή σεζόν.

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά το διάλειμμα ενός χρόνου που έκανε, αφού ο τρίτος κύκλος με το concept «Ελλάδα – Τουρκία» δεν κατάφερε να πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο νέος κύκλος ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, με τις επιδόσεις του να δικαιώνουν την επιλογή των ανθρώπων του καναλιού του Φαλήρου, αφού το ριάλιτι σαρώνει σε τηλεθέαση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την ανάδειξη του τελικού νικητή. Όπως όλα δείχνουν στον φετινό τελικό ο ΣΚΑΪ έχει στα σκαριά μία ακόμη ανατροπή. Στους τρεις προηγούμενους κύκλους ο τελικός και η ανάδειξη του νικητή του ριάλιτι γινόταν στην Αθήνα.

Όπως φαίνεται, όμως, είναι πιθανό κάτι τέτοιο να μη γίνει φέτος. Σύμφωνα με το nassosblog, η παραγωγή του ριάλιτι θέλει να πραγματοποιήσει τον τελικό σε ένα νησί και συγκεκριμένα στη Ρόδο. Πρόκειται για ιδέα που είχε πέσει στο τραπέζι και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι το 2017 ωστόσο δεν είχε προχωρήσει.

Υπάρχουν βέβαια αρκετά εμπόδια γι’ αυτήν την ιδέα. Μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και τα ταξίδια.

Θα δείξει…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.