Header Ads


Survivor: Αυτός αποχωρεί σήμερα!

Survivor: Αυτός αποχωρεί σήμερα!


Ο κύβος ερρίφθη! Αυτός αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης!
Μετά το τέλος του χθεσινού (27/4) επεισοδίου του Survivor, το κοινό κλήθηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζέιμς και Κώστας Παπαδόπουλος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, οι διαδικτυακές ψηφοφορίες «μίλησαν» και έβγαζαν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, τον «Ντάφυ» και τον «πρίγκιπα» με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους δύο, ενώ στον… πάτο ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Για άλλη μια φορά τα poll επιβεβαιώθηκαν και σήμερα από το Survivor αποχωρεί ο Κώστας Παπαδόπουλος. Μπορεί στις προηγούμενες ψηφοφορίες να βρέθηκε ψηλά στην προτίμηση του κόσμου, αυτή τη φορά όμως, το κοινό δεν τον στήριξε και έτσι αποχωρεί μετά από τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Απόψε ο ζαχαροπλάστης θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, όμως πριν συμβεί αυτό θα έχουμε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Μπορεί η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να περιμένει πως και πως την αποχώρηση, όμως το έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό αγώνισμα, ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που θα χαμογελάσουν σήμερα λοιπόν, θα είναι οι κόκκινοι. Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι απόψε θα χαμογελάσουν και πάλι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.