Header Ads


Survivor: Οι δύο νέες ομάδες στη παραλία, έκτακτο συμβούλιο νησιού! (vid)

Survivor: Οι δύο νέες ομάδες στη παραλία, έκτακτο συμβούλιο νησιού! (vid)


Διαβάστε τι πραγματικά θα συμβεί - Η ανακοίνωση - βόμβα του Λιανού!
Την διάλυση των δύο ομάδων και την δημιουργία δύο νέων σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Κυριακής! Ποια είναι η αλήθεια;

Μείναμε "παγωτό" ακούγοντας στο τέλος του trailer της Κυριακής (04/04) τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, πως θα γίνει έκτακτο συμβούλιο του νησιού το βράδυ ώστε να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες! Αμέσως ψαχτήκαμε για να μάθουμε την αλήθεια! Ποια θα είναι η σύνθεση των δύο νέων ομάδων και γιατί δημιουργούνται δύο νέες λίγο πριν το Survivor γίνει ατομικό;

Survivor spoiler: Αυτή είναι η αλήθεια για την δημιουργία δύο νέων ομάδων

Πάμε τώρα στην αποκάλυψη. Οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να γίνει καμία νέα δημιουργία ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και πως η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού ήταν απλά ένα πρωταπριλιάτικο αστείο του παρουσιαστή προς τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, το οποίο η αλήθεια είναι πως "έφαγαν" πολλοί από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο κρατήστε ένα πολύ μικρό καλάθι να είναι όντως αλήθεια μιας και με την αποχώρηση της Μαριάνθης, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στο τελευταία συμβούλιο πως πλέον οι κοπέλες της μπλε ομάδας θα έχουν ασυλία. Οπότε φαντάζει πιθανό να υπάρχει μια απόφαση της παραγωγής για αλλαγή ομάδων. Όμως οι πηγές μας λένε πως απλά ο Γιώργος Λιανός είχε ορεξούλες για λίγη πλακίτσα στους παίκτες.

Οπότε δεν έχουμε καμία σύνθεση νέων ομάδων και θα πορευτούν έτσι μέχρι να γίνει το αγώνισμα ατομικό, όπως σας αποκαλύψαμε και χτες.

Δείτε το trailer του επεισοδίου:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.