Header Ads


Επίσημο: Στην Ουτρέχτη ο Δουβίκας! (pic)

Επίσημο: Στην Ουτρέχτη ο Δουβίκας! (pic)


Παίκτης της Ουτρέχτης είναι και επίσημα ο Τάσος Δουβίκας, με τον Βόλο να ανακοινώνει τη μεταγραφή του, αλλά και τη συμφωνία που υπήρχε με τον ΠΑΟΚ.

Στο ολλανδικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Ουτρέχτη θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τάσος Δουβίκας, που έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Βόλου, φτάνοντας μέχρι και την Εθνική ομάδα.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την πώλησή του στον ολλανδικό σύλλογο, τονίζοντας μάλιστα ότι ενώ υπήρχε πρόθεση να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ, η επιθυμία του παίκτη έπαιξε ρόλο να μετακομίσει στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες.

Την είδηση της απόκτησής του ανακοίνωσε και η Ουτρέχτη, γνωστοποιώντας πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

«Ο Τάσος έχει καλή νοοτροπία. Εντυπωσιάζει με τη διάθεσή του για δουλειά, με τη δύναμη και την ενέργειά του στο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική και είναι πάντα κοντά στο γκολ. Το γεγονός ότι έχει μπει ήδη στην εθνική Ελλάδας στην ηλικία των 21, πιστοποιεί όλα τα παραπάνω», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης, Ζόρντι Ζουιντάμ.

«Αφού άκουσα για το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, έριξα μια πιο προσεκτική ματιά στο κλαμπ. Δουλεύω σκληρά και πάντα δίνω το καλύτερο και νομίζω ότι ταιριάζω τέλεια με την Ουτρέχτη από αυτή την άποψη. Είχα την πολυτέλεια που αρκετοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον για μένα, αλλά το προαίσθημα για την Ουτρέχτη. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Ουτρέχτη, άκουσα, ότι έχει φανατικούς οπαδούς. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και να φορέσω τη φανέλα της Ουτρέχτης».


sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.