Header Ads


H AEK βλέπει τον Νασίμ Ουαμού! (vid)

H AEK βλέπει τον Νασίμ Ουαμού! (vid)


Ο Νασίμ Ουαμού είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ για την θέση του αριστερού μπακ ενόψει της νέας σεζόν.
Η ΑΕΚ ψάχνει αριστερό μπακ ενόψει της νέας χρονιάς και σήμερα κυκλοφόρησε το όνομα του Νασίμ Ουαμού, του 27χρονου Γαλλομαροκινού μπακ της Ροντέζ, που αγωνίζεται στην Β’ Γαλλίας.
Φέτος μετρά 23 ματς με 1 ασίστ.

Σύμφωνα με το «foot365», η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον 27χρονο αριστερό μπακ της Ροντέζ.

Αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας έχοντας φέτος, 23 συμμετοχές και μια ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη θυγατρική ομάδα της Σεντ Ετιέν και της Μαρίτιμο, όπως και στις Αντρελεζέ, Κονσολά, Μουλούς και Μπουλόν.

Το «foot365», αναφέρει σχετικά: «Ο Νασίμ Ουαμού βρίσκεται στη λίστα της Μαλίν, της Σεντ Γκάλεν, αλλά και της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς καθώς λήγει το συμβόλαιό του στο τέλος της χρονιάς».

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς ψάχνει αριστερό μπακ, με τον Ινσούα να υπάρχει πρόθεση να λυθεί το συμβόλαιο του, τον Λόπες να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, ενώ ο Μιτάι είναι ακόμη νεαρός και άγουρος για να γίνει βασικός.

Οπότε η Ενωση ψάχνει στην αγορά για αριστερό μπακ και έχουν ρίξει άνθρωποι της δίχτυα στην Γαλλία, με τον Στάθη Ταυλαρίδη έχει αρκετές επαφές εκεί.

Δείτε τον εν δράση:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.