Header Ads


«Βλέπει» Μένιγκ και Καρόλ για τα αριστερά η ΑΕΚ!

«Βλέπει» Μένιγκ και Καρόλ για τα αριστερά η ΑΕΚ!


Δύο παίκτες για τα αριστερά έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ!
Μπορεί η ενίσχυση σε τερματοφύλακα και άμυνα να αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ εν όψει του καλοκαιριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν ψάχνονται για άλλες θέσεις.

 Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός», η «Ένωση» έχει βάλει στο μάτι τον αριστερό εξτρέμ Κουίνσι Μένιγκ και τον αριστερό μπακ Λιονέλ Καρόλ.

Ο πρώτος είναι Ολλανδός (με καταγωγή από το Σουρινάμ), 25 ετών και αγωνίζεται στην Τβέντε. Έχει ύψος 1,74μ. και φέτος μετρά 29 συμμετοχές και 8 γκολ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ (είχε και τρεις εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2014/15), πέρσι η Τβέντε τον απέκτησε από τη Ναντ όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί, ενώ παλαιότερα είχε δύο περάσματα από Τσβόλε ως δανεικός και Όλνταμ.

 Για τον Μένιγκ υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές (το συμβόλαιό του λήγει το 2022) και δεν αποκλείεται το πρόσφατο ταξίδι του Παναγιώτη Κονέ στην Ολλανδία να έγινε γι’ αυτό το σκοπό.


Για τη θέση του αριστερού μπακ η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει τον Λιονέλ Καρόλ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος Γάλλος ανήκει στη Στρασμπούρ, έχει ύψος 1,82μ. και μπορεί να αγωνιστεί κατά συνθήκη τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως στόπερ. Στην ομάδα του Στρασβούργου παίζει την τελευταία τριετία και φέτος έχει 26 συμμετοχές και 1 ασίστ. 

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ναντ, πέρασε από Μπενφίκα, Σεντάν, Τρουά και Γαλατάσαραϊ, ενώ το 2017/18 πήγε δανεικός στη Σεβίλλη κάνοντας εννιά εμφανίσεις. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.