Header Ads


Τσιντώτας: «Δέχθηκα πολύ κριτική, χωρίς να παραπονεθώ»

Τσιντώτας: «Δέχθηκα πολύ κριτική, χωρίς να παραπονεθώ»


Για την κριτική που δέχθηκε, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ αλλά και για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (18/04, 17:15 - Novasports2 HD), μίλησε ο γκολκίπερ της Ένωσης, Παναγιώτης Τσιντώτας

Ο 27χρονος Ελληνας πορτιέρε αρχικά μίλησε στην κάμερα της NOVΑ για τη νίκη επί του Άρη (1-3) την περασμένη αγωνιστική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν είναι και για να πανηγυρίζουμε με βάση ότι έχει προηγηθεί. Οι τέσσερις ήττες που είχαν προηγηθεί δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση για την ομάδα που βρισκόμαστε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς».

Επειτα αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά και στο γεγονός ότι μετά από ένα σερί βασικών εμφανίσεων έμεινε στον πάγκο: «Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω. Ηταν ένα ντεφορμάρισμα, όπως όλοι οι παίκτες σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Δούλεψα, το διαχειρίστηκα σωστά και ελπίζω στη συνέχεια να έχω το ίδιο πρόσωπο. Το μυστικό είναι να μην σκέφτεσαι πολύ».

Οσον αφορά την σκληρή κριτική που δέχθηκε ο Τσιντώτας τόνισε: «Και εγώ και ο Γιώργος δουλεύουμε πολύ. Κάποιοι πρέπει να παίρνουν και το βάρος. Ειδικά ο τερματοφύλακας όταν είναι ο τελευταίος και δέχεται το γκολ, είτε έχει ευθύνη, είτε όχι. Θεωρώ ότι πήρα αρκετό βάρος, χωρίς όμως ποτέ να παραπονεθώ. Ήμουν από τους πρώτους που όταν δεχόμουν ένα γκολ θεωρούσα ότι έφταιγα. Είτε είχα ευθύνη για το γκολ, είτε όχι.  Είμαστε σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το διαχειρίζεσαι.

Ολα τα ματς στα Play Off είναι ντέρμπι και δύσκολα. Εγινε μία αρχή με τον Αρη, να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Μακάρι να κερδίσουμε και στην Τούμπα και να πάμε στον τελικό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.