Header Ads


«Στην κορυφή της λίστας για την ΑΕΚ ο Μπουλούτ!»

«Στην κορυφή της λίστας για την ΑΕΚ ο Μπουλούτ!»


Ο πρώην τεχνικός της Αλάνιασπορ και της Φενέρ, φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ!
O 46χρονος Ερόλ Μπουλούτ, με την πολύχρονη παρουσία στον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό, τον ΟΦΗ, την Βέροια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ως ποδοσφαιριστής, φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της AEK.

Ο Τούρκος τεχνικός, μέχρι πρότινος βρισκόταν στο τιμόνι της Φενέρ, αλλά απολύθηκε μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μπεσίκτας και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου.

Ο Μπουλούτ θυμίζουμε πως ήταν ο άνθρωπος που είχε πάρει στην Αλάνιασπορ τον Τάσο Μπακασέτα σε εκείνη εξαιρετική σεζόν που έφτασε μαζί την υπόλοιπη ελληνική παροικία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, όπου ηττήθηκε 2-0 από την Τραμπζονσπόρ.

Την ίδια στιγμή πιο πίσω στη μεταγραφική λίστα, παρά τα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, για συμφωνία δύο ετών, φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ωστόσο και αυτός παραμένει, αλλά πιο χαμηλά στη λίστα, ενώ μαζί με τον Τούρκο τεχνικό φέρεται να παίζει πιο ψηλά από τον Σέρβο, ένα ακόμα όνομα,

Η θητεία του Μπουλούτ:

Μαλάτιασπορ: 69 ματς 27 νίκες-19 ισοπαλίες-23 ήττες
Αλάνιασπορ: 44 ματς, 23 νίκες, 9 ισοπαλίες 12 ήττες
Φενέρ:34 ματς 21 νίκες -5 ισοπαλίες 8 ήττες
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.