Header Ads


Όλα για την πρόκριση στη Σλοβενία!

Όλα για την πρόκριση στη Σλοβενία!


Το πιο μεγάλο παιχνίδι μέχρι το… επόμενο δίνει αύριο (24/04, 15:00) η ΑΕΚ που φιλοξενείται στη Σλοβενία από την RK Gorenje Velenje στα πλαίσια του 2ου Ημιτελικού του EHF European Cup. 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος μετά τη μεγάλη νίκη με 31-29, θέλουν να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να κατακτήσουν την πρόκριση στους Τελικούς της Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE 9HD TV.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας είδε όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή του να προπονούνται κανονικά, χωρίς προβλήματα, στην Rdeca Dvorana. Ακολούθησε και ανάλυση της αντίπαλης ομάδας μέσω βίντεο.

Η 16άδα του “Δικεφάλου” τους: Bauer, Kosanovic, Τζηρά, Αραμπατζή, Κεδέρη, Αραπακόπουλο, Παπαδιονυσίου, Nuic, Νικολαΐδη, Hikkerud, Pedersen, Lemos, Buneta, Florido, Μυλωνά, Δομπρή.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: ” Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και θα θα τα δώσουμε ολά για να βρεθούμε στον Τελικό, γιατί θεωρώ ότι το αξίζουμε αλλά και για όλο τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε εμάς και μας στέλνει την ενέργειά του. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζουν ομάδες με προσωπικότητα και εμείς το έχουμε αυτό και θα τα αποδείξουμε και αύριο. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ“.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.