Header Ads


Τέλος ο Σλότερ - «Μέσα» ο Μορέιρα ξανά!

Τέλος ο Σλότερ - «Μέσα» ο Μορέιρα ξανά!


Ο έμπειρος σέντερ υπεβλήθη σε εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν θα επέστρεφε πριν τα μέσα Μαιου από τον τραυματισμό και έτσι έμεινε εκτός αντί για τον Λοτζέσκι που ήταν η αρχική επιλογή.

Ο Μάρκους Σλότερ και όχι ο Ματ Λοτζέσκι αποφασίστηκε τελικά να μείνει εκτός εξάδας ξένων της ΑΕΚ για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Η αρχική απόφαση για απομάκρυνση του Λοτζέσκι ανατράπηκε λόγω των τελευταίων εξετάσεων που έκανε ο Σλότερ και έδειξαν ότι δεν θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί μέχρι τα μέσα Μαϊού.
Το ρίσκο θεωρήθηκε μεγάλο αφού θα μενουν λίγα ματς και έτσι μένει ο Λοτζέσκι με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ελπίζει σε ανάκαμψη του Βέλγου στα κρίσιμα ματς που έρχονται όταν κι αυτός επιστρέψει από τον τραυματισμό του. 

Ο Γιαννίκ Μορέιρα λοιπόν θα πάρει την θέση του Μάρκους Σλότερ στο πρωτάθλημα για ιατρικούς λόγους , κάτι που σημαίνει ότι ο Σλότερ δεν θα ξαναπαίξει με την φανέλα της ΑΕΚ φέτος.

Η εξάδα ξένων που θα τελειώσει το Ελληνικό πρωτάθλημα αποτελείται από τους Μέικον, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Μόουζες, Λοτζέσκι και Μορέιρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.