Header Ads


«Βόμβες» για κούπα η ΑΕΚ στο χάντμπολ!

«Βόμβες» για κούπα η ΑΕΚ στο χάντμπολ!


Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη η Ένωση να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο ενισχύοντας την ομάδα με δύο μεταγραφές εν όψει των διπλών αναμετρήσεων με τη Γκορένιε για το EHF European Cup στο χάντμπολ ανδρών.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο την ομάδα από τη Σλοβενία για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε συμφωνία με δύο Σκανδιναβούς παίκτες προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι τραυματισμοί των Πλαθά και Ουγκάλδε με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. 

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ και τον Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. 

O Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ είναι διεθνής Νορβηγός παίκτης, αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ και θα καλύψει το κενό του Πλάθα. Μεταξύ άλλων ήταν μέλος της Εθνικής Νορβηγίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, ενώ έχει τεθεί αντιμέτωπος της ΑΕΚ με τη φανέλα της Ντράμεν.

Ο Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν είναι από τη Δανία και αγωνίζεται ως δεξί ίντερ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητή, που έχει αγωνιστεί τόσο στις μικρές, όσο και στη μεγάλη Εθνική Ομάδα της Δανίας. 

Οι δύο παίκτες αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Αμφότεροι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Δημητρούλια για το ματς με την Γκορένιε το Σάββατο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.