Header Ads


«Ο Λουτσέσκου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα»

«Ο Λουτσέσκου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πάρμα»


Σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται μια... ανάσα από το να καθίσει στον πάγκο της Πάρμα.
Μια… ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πάρμα φαίνεται να είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ρουμανική ιστοσελίδα «prosport» αναφέρει πως οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας που παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του 52χρονου τεχνικού, τον προσέγγισαν και το ενδεχόμενο να αναλάβει χρέη προπονητή στον σύλλογο είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Ρουμάνος προπονητής μέχρι σήμερα (18/04) το απόγευμα αναμένεται να έχει δώσει την απάντηση του στην Πάρμα. Αυτή είναι μια είδηση που αφορά και την ΑΕΚ, καθώς ο Λουτσέσκου βρίσκεται (κακώς) στη λίστα με τους προπονητές που εξετάζει και μάλιστα ψηλά.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.