Header Ads


Καταθέτει προσφυγή ο Ρογκαβόπουλος!

Καταθέτει προσφυγή ο Ρογκαβόπουλος!


Στα άκρα οδηγείται η σχέση ΑΕΚ-Ρογκαβόπουλου καθώς ο νεαρός καταθέτει προσφυγή για οφειλόμενα, την ίδια ώρα που η Ένωση ετοιμάζει δικαστικές κινήσεις εναντίον του παίκτη!
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας, όταν αποφάσισε να μην προπονηθεί, αν δεν του καταβάλλονταν το οφειλόμενα και από τότε αποτελεί παρελθόν ουσιαστικά από την ΑΕΚ.

Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, καθώς σύντομα το «διαζύγιο» των «κιτρινόμαυρων» με τον 19χρονο γκαρντ/φόργουορντ θα είναι επίσημο και έτσι ο παίκτης θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, η κατάσταση όχι απλά δεν οδεύει προς εξομάλυνση, αλλά φαίνεται πως θα λυθεί δικαστικά το θέμα, αφού τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα έχουν κινήσει τις διαδικασίες.

Η πλευρά του Ρογκαβόπουλου αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή για τα χρωστούμενα, ενώ η Ένωση ετοιμάζει δικαστικές κινήσεις για να απαντήσει στον νεαρό αθλητή.

Να θυμίσουμε πως φέτος ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την ΑΕΚ στη Basket League, έχοντας 4,4 πόντους, 1,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο Rising Star του BCL.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.