Header Ads


ΠΑΕ ΑΕΚ: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς!»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς!»

Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ μετά την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας!
Εξοντωτικές ποινές εισηγείται για την ΑΕΚ το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση της φερόμενης εμπλοκής των “κιτρινόμαυρων” στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά από καταγγελία σωματείου που είχε γίνει γνωστή το προηγούμενο διάστημα.

Η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Ωστόσο, δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη ακόμα, αλλά η εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Η θέση της ΑΕΚ για την υπόθεση

Τα παραπάνω δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά σε αυτή τη φάση και η διαρροή της εισήγησης του Αθανασίου, αφού η διαδικασία είναι ακόμα πλήρως εμπιστευτική και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με την οριστική παραπομπή στο ακροατήριο εν αναμονή των υπομνημάτων των όσων κατηγορούνται μέχρι να κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας την τελική της εισήγηση. Και η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίων της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου στις 13.10 πήγε στην ΑΕΚ μέιλ ότι γίνεται διερεύνηση μίας καταγγελίας ενός ανύπαρκτου σωματείου (η περίφημη Ενωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας που δεν υπάρχει πουθενά όχι μόνο στα μητρώα της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Καρδίτσας), στις 14.48 νέο μέιλ ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και στις 30 Μαρτίου, επτά μέρες μετά (!!!) πήγε στην ΑΕΚ ολόκληρο πόρισμα 65 σελίδων του εισηγητή-ερευνητή της υπόθεσης Ανδρέα Αθανασίου που μας εμπλέκει στις καταγγελίες για παρατυπίες στις εκλογές κάποιων ΕΠΣ με παντελώς έωλα νομικά επιχειρήματα και αστήρικτα συμπεράσματα.

-Με διαδικασίες εξπρές έχουν δημιουργήσει μία υπόθεση ξεκάθαρα κατασκευασμένη με προφανή στόχο να δημιουργήσουν ανωμαλία στην ΑΕΚ σε σχέση και με το μη αρεστό πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ και ξεκάθαρους εμπνευστές εκείνους που ήθελαν να μπλοκάρουν τη διαδικασία.

-Ένα πόρισμα που βασίζεται στα όσα κατέθεσε στη διεύρυνση της υπόθεσης ο μόνιμος υβριστής της ομάδας μας, Αλέξης Κούγιας σχετικά με γεγονότα, που έχουν λάβει χώρα από το… 2016 σε κάποιες εκλογές Ενώσεων (η νομιμότητα των οποίων έχει κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ).

Βάσει της κατάθεσης Κούγια κλήθηκαν και κατέθεσαν εσπευσμένα με ταχύτητα που ουδέποτε έχει επιδείξει η Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία λιμνάζουν υποθέσεις 5ετίας περί τους 40 (!!!) μάρτυρες, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν επιβεβαιώνει τίποτα απολύτως από τις καταγγελίες και η παραπομπή γίνεται με βάση τις καταθέσεις ελάχιστων εκπροσώπων ηττημένων παρατάξεων από τις μαύρες εποχές της παράγκας και του πλήρους ελέγχου της ΕΠΟ – Στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για εκπροσώπους σωματείων!!!

Η όλη έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα -Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσων επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα μας -Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το -10 για την ΑΕΚ δεν προβλέπεται πουθενά, όπως και το συγκεκριμένο αδίκημα από τον Κώδικα Δεοντολογίας (που μιλάει για δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) ενώ είναι παντελώς αστήρικτη και δεν προκύπτει από ΠΟΥΘΕΝΑ η εμπλοκή Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.

Η ΑΕΚ δεν θα αρκεστεί στο ρόλο της αντιμετώπισης των αστείων κατηγοριών και της εμπλοκής της σε μία ανύπαρκτη ιστορία αλλά θα βγει στην αντεπίθεση και θα καταγγείλει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στην ελληνική δικαιοσύνη.

Δείτε τα τελευταία νέα πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.