Header Ads


Οι υποψήφιοι προπονητές για «αντι-Παπαθεοδώρου»!

Οι υποψήφιοι προπονητές για «αντι-Παπαθεοδώρου»!


Όλα τα σενάρια για τον πάγκο της ΑΕΚ - Ποιοι προπονητές είναι στο μυαλό του Μάκη Αγγελόπουλου, ποιος είναι το φαβορί!
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και υπάρχουν αρκετά ονόματατα που εξετάζονται

Όπως ήταν λογικό, μετά την απομάκρυνση του Ηλία Παπαθεοδώρου από την ΑΕΚ, πολλά ονόματα υποψήφιων προπονητών θα έρθουν στο προσκήνιο. Συμφωνα με την εφημερίδα Live Sport υποψήφιοι για τον πάγκο των κιτρινόμαυρων είναι οι Ζούρος και Βόβορας.

Ο Ηλίας Ζούρος που απολύθηκε πέρσι από την ομάδα του Περιστερίου, είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας απο το 2016 μέχρι σήμερα και έχει για βοηθό του τον Γιώργο Λιμνιάτη.

Ο Γιώργος Βόβορας απολύθηκε απο τον Παναθηναικό μετά την ήττα απο το Λαύριο στις αρχές της χρονιάς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η εφημερίδα Ωρα των Σπορ αναφέρει επίσης και το όνομα του Γιάννη Καστρίτη στους υποψηφίους για τον πάγκο της Ένωσης. Ο Έλληνας τεχνικός απομακρύνθηκε απο τον πάγκο της Χαποέλ Τελ Αβίβ στις 5 Φεβρουαρίου και είναι ελεύθερος αυτήν την περίοδο ενώ έχει πολλές συμπάθειες εντός ΑΕΚ.

Προφανής λύση και φαβορί φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Λημνιάτης μέχρι το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες στον Λημνιάτη έχει ήδη γίνει μία κρούση από τον Γιώργο Χήνα και αν τελικά ο Αγγελόπουλος πάρει απόφαση να του κάνει πρόταση να μείνει πρώτος μέχρι τέλος της χρονιάς η υπόθεση δεν θα προχωρήσει μόνο αν ο Λημνιάτης δεν θελήσει να πάρει την θέση του επί σειρά ετών συνεργάτη του. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.