Header Ads


Χιμένεθ: «Τα έδωσαν όλα οι παίκτες, ήμασταν ανώτεροι!»

Χιμένεθ: «Τα έδωσαν όλα οι παίκτες, ήμασταν ανώτεροι!»


Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει την εξήγησή του για το πώς ήρθε. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην Cosmote TV είπε:

«Λόγω του αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ δεν ήμασταν το φαβορί. Ήμασταν όμως καλύτεροι. Το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει άρχισε να βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε κινδύνους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και όταν είχαμε την υπεροχή κάναμε ένα λάθος που μας κόστισε το παιχνίδι. Θα πρέπει με τη λίγη εμπειρία που έχουν κάποιοι παίκτες μας, τη φυσική κατάσταση που έχουν και τον σωματότυπο θα πρέπει να σκεφτόμαστε σε κάθε ματς πώς να τον χρησιμοποιούμε. Οι παίκτες πάντως τα δίνουν όλα».

Για το τέλος που πήγε στον Μιτάι να τον παρηγορήσει;

«Οσο χρόνο έπαιξε τα πήγε πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι παίζουμε με τον Λόπες που είναι εξουθενωμένος από δυνάμεις. Ο Μιτάι όσο χρόνο συμμετοχής είχε έπαιξε καλά. Η έλλειψη εμπιστοσύνης όμως πληρώνεται. Το λάθος που έκανε ο Μιτάι δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά μία κακή απόφαση λόγω έλλειψης εμπειρίας. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα γίνει πολύ καλό μπακ»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.