Header Ads


Νοκ άουτ ο Μπακάκης με Ολυμπιακό!

Νοκ άουτ ο Μπακάκης με Ολυμπιακό!


Η μαγνητική θα δείξει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του Μιχάλη Μπακάκη και στην ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία.
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την αποχώρηση του με έντονες ενοχλήσεις από το ματς της Εθνικής, ο Μιχάλης Μπακάκης έμεινε εκτός από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ κι έκανε θεραπεία.

Χάνει βέβαια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά το ζήτημα είναι με το μέγεθος του προβλήματος. Αυτό περιμένουν να διαπιστώσουν στην Ένωση με την μαγνητική που θα γίνει στον ποδοσφαιριστή. 

Ο νέος τραυματισμός του διεθνή μπακ δεν έχει σχέση με τους δύο αμέσως προηγούμενους, μέσα στο 2021.

Αυτοί ήταν στον τετρακέφαλο, ενώ τώρα είναι και στο άλλο πόδι, αλλά κυρίως όλα δείχνουν πως έχει πειραχτεί τένοντας. Η μαγνητική θα γίνει απόψε(1/4) αργά το βράδυ. 

Η έλλειψη για μια ακόμη φορά φέτος του Μπακάκη, φέρνει πάλι στο επίκεντρο το πρόβλημα που δημιουργείται όταν ο Χιμένεθ έχει να στραφεί στον Νταντσένκο ή και στον Βασιλαντωνόπουλο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει να προτιμάει τελικά να κάνει δεξί μπακ τον Σβάρνα κι αυτή η πιθανότητα είναι ισχυρή και για το ντέρμπι της Κυριακής. 

Κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση εκτός του Μιτάι, ήταν πλέον όλοι οι διεθνείς και η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μπήκε στην τελική ευθεία. Χωρίς πάλι φυσικά να λείπουν τα προβλήματα.

Εκτός του Μπακάκη, με ατομικό συνεχίζει ο Τσιγκρίνσκι με στόχο μήπως και μπορέσει να επιστρέψει εν όψει κάποιων από τους άλλους δύο αγώνες που ακολουθούν στο οκταήμερο που αρχίζει την Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Με πιο ρεαλιστική προοπτική αυτόν της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. 

Ο Σιμόες είναι στην Πορτογαλία, όπου έχει επιληφθεί συμπατριώτης του γιατρός και δεν πρόκειται να παίξει ξανά φέτος. Από την σημερινή προπόνηση έλειψε πάλι και ο Εβγέν Σάκχοφ, που έτσι κι αλλιώς θα έκανε ατομικό, αφού κι αυτός είναι σε φάση αποθεραπείας από θλάση.

Ο Σάκχοφ έμεινε στην Ουκρανία για περίπου μια βδομάδα κι αναμένεται να είναι στην Αθήνα απόψε αργά το βράδυ. Οπότε θα κάνει λογικά την εμφάνιση του στα Σπάτα, αύριο Παρασκευή. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.