Header Ads


Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος από τον βαθμό»

Χιμένεθ: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος από τον βαθμό»


Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ΑΕΚ να βρίσκει γκολ και να ισοφαρίζει στο 92’ τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στην κυριαρχία που είχαν.

Εκεί στάθηκε ο Χιμένεθ και τόνισε μιλώντας στη ΝΟVA τα εξής:

«Νομιζω σήμερα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος για τον βαθμό, γιατί κυρίαρχος ήταν η ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά είναι από τα ματς που είναι πολύ άδικο, για την προσπάθεια που κάναμε. Πρέπει να τελειώνουμε περισσότερο τις επιθέσεις μας. Μπορεί να μας έλειψαν κάποια σουτ, αλλά κάναμε μία προσπάθεια και ένα παιχνίδι απίστευτο. Τα έδωσαν όλα».

Για το γκολ του ΠΑΟ που ήρθε μετά από λίγες τελικές; «Ναι αυτό είναι υπέρ του αντιπάλου και ατυχία δική μας. Τη φετινή χρονιά δεν είναι τίποτα ευνοϊκό για την ΑΕΚ. Έκανε σέντρα ο Καρλίτος βρήκε η μπάλα στο πόδι του Λόπες, πήρε ύψος και πήρε μετά την κεφαλιά ο Ιωαννίδης. Θα μπορούσε να ήταν ακίνδυνη η φάση, αν δεν έπαιρνε ύψος. Παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό απέναντι σε ένα ιστορικό κλαμπ και ήμασταν κυρίαρχοι από την αρχή ως τέλος». Ενώ αν τον αφήνει ικανοποιημένο το γκολ του Γκαρσία στο 92’ και ο βαθμός; «Μένω χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μου. Οι ατυχίες δεν σταματούν. Ο Ολιβέιρα ζήτησε αλλαγή νωρίς. Εχουμε λύσεις με νεαρά παιδιά που είναι σε περίοδο ωριμότητας. Πάλεψαν όμως σαν άντρες. Όταν τα δίνουν όλα δεν μπορείς να απαιτήσεις παραπάνω».

Αν άλλαξε τα σχέδιά του η αλλαγή του Ολιβέιρα, είπε: «Ναι. Ηταν πολύ νωρίς. Στο πλάνο ήταν να τελειώσουμε το ματς με Νέλσον και Καρίμ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.