Header Ads


Η ΑΕΚ πηγαίνει στα άκρα με Ρογκαβόπουλο!

Η ΑΕΚ πηγαίνει στα άκρα με Ρογκαβόπουλο!


Η ΑΕΚ έχει πάρει απόφαση να κυνηγήσει την υπόθεση Ρογκαβόπουλου και φαίνεται οτι αυτή η ιστορία θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. 
Θυμίζουμε οτι ο νεαρός παίκτης 2 μέρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ στην Τουρκία, έστειλε εξώδικο στην ομάδα για τα χρωστούμενα προς αυτόν χρήματα και αρνήθηκε να προπονηθεί θέτοντας τον εαυτό του εκτός ομάδος.
 
Η Ένωση από τότε κρατούσε στάση αναμονής, περιμένοντας να δει τι θα πράξει η πλεύρα του πάικτη. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε με την προσφυγή που κατέθεσε ο παίκτης, ώστε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, κάτι που προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην διοίκηση της ομάδας. 

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω σε αυτήν την υπόθεση, αφού έχουν βρει πολλά κενά στην προσφυγή του νεαρού παίκτη και θα οδηγήσουν την υπόθεση στα άκρα. Πιστεύουν ότι από πίσω κρύβεται άλλη ομάδα και η λογική λέει στην περίπτωση Ρογκαβόπουλου, ότι κανένας δεν αφήνει σίγουρο συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές για 2 ακόμη χρόνια, χωρίς να έχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού του. Ήδη στον ερυθρόλευκο τύπο, ο Ρογκαβόπουλος παρουσιάζεται ως ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα θα αντεπιτεθεί και πιθανότατα όλα θα κριθούν στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.