Header Ads


Η συμφωνία της ΑΕΚ με Λιβάγια!

Η συμφωνία της ΑΕΚ με Λιβάγια!


Ποια είναι η ρήτρα - Τι ποσό πρέπει να πληρώσει στην ΑΕΚ όποια ελληνική ομάδα τον θέλει - Μέχρι πότε ισχύει!
Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν τελευταία για όλες τις ομάδες και σε κάποια εξ αυτών πρωταγωνιστής φέρεται να είναι ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός συνδέεται συνεχώς με τον Ολυμπιακό και κάποιοι θεωρούν σχεδόν δεδομένη την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα για να φορέσει πλέον τα «ερυθρόλευκα». Δεν ξέρουμε όσα θα φέρει ο χρόνος και πόσα μπορούν να προκύψουν. 

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως η ΑΕΚ πέτυχε και υπέγραψε συμφωνία με τον Λιβάγια που εμπεριέχει ρήτρα για πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα.

Το deal της ΑΕΚ με τον Λιβάγια

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Λιβάγια, περιγράφει ρητά τους όρους με τους οποίους υπήρξε η συναινετική λύση της συνεργασίας τον περασμένο Γενάρη. Αμφότερες οι πλευρές αποδέχονται πως ο Λιβάγια αρνήθηκε την ανανέωση της συνεργασίας, αλλά και τις προτάσεις αγοράς από άλλες ομάδες που προσκόμισε η ΑΕΚ, ζητώντας να επιστρέψει στην Κροατία για οικογενειακούς λόγους. Κάτι που έγινε και φορά πλέον τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ.

Εάν ο Λιβάγια επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού προβλέπεται ρήτρα που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ!

Εξίσου σημαντικό μάλιστα, πως ο όρος που υποχρεώνει για οικονομική αποζημίωση προς την ΑΕΚ, υπάρχει τόσο για τον Γενάρη του ’22, όσο και το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν.

Αν και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι θέμα που θα λυθεί δικαστικά και θα ήταν καλό να μην έφταναν εκεί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.