Header Ads


«Τελειώνει» από τον Άτρομητο ο Χριστοδουλόπουλος!

«Τελειώνει» από τον Άτρομητο ο Χριστοδουλόπουλος!


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να φύγει από τον Ατρόμητο στο τέλος της σεζόν!
Αν και ο Ατρόμητος ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής, οι ιθύνοντες της ομάδας κοιτάζουν την επόμενη μέρα.
 
Εν όψει της νέας σεζόν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στον σύλλογο. Αρχικά θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Ο Σάββας Παντελίδης δύσκολα θα παραμείνει. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει σκέψη να του δοθεί μια ευκαιρία να στήσει το καλοκαίρι μια νέα ομάδα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δείξει κάτι θετικό.

Οσον αφορά στο ρόστερ, έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις με τους παίκτες που η διοίκηση επιθυμεί να κρατήσει.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί, συνεχίζει, εκτός απροόπτου, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και προχωρά τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους λήγουν.

Ο Χαβιέρ Ούμπιντες, όπως όλα δείχνουν θα κρεμάσει τα παπούτσια  του, ενώ το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην ομάδα, έχοντας άλλο ρόλο.

Για τον Γιώργο Μανούσο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ενώ μαντήλι αναμένεται να κουνήσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στην έξοδο βρίσκονται και οι Κλαρκ Ενσικουλού και Πέτρος Γιακουμάκης. Επίσης τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Δημήτρη Γούτα, Λούκας Γκαλβάο, Ροντρίγκο Γκάλο, Αμίρ Αγκάγιεφ και Γιώργου Νταβιώτη.

Στον Χάρη Χαρίση ήδη μετά τον τραυματισμό του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.

Παράλληλα, οι δανεικοί, Ανδρέας Γιαννιώτης, Μπόγιαν Μάτιτς και Μπράιτ Εντονμβόνγι αναμένεται να επιστρέψουν στις ομάδες τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.