Header Ads


Η κίνηση του Γαλανόπουλου στα αποδυτήρια μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!

Η κίνηση του Γαλανόπουλου στα αποδυτήρια μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!


Αρχηγική κίνηση από τον Κώστα Γαλανόπουλο προς τον Λιβάι Γκαρσία - Όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!
Πολύ ανεβασμένος ήταν ο Λιβάι Γκαρσια μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αφού είχε βεβαίως γνωρίσει την αποθέωση από τους συμπαίκτες του για το γκολ της ισοφάρισης στο 92ο λεπτό του ντέρμπι.

Αποκορύφωμα ο Κώστας Γαλανόπουλος που ήθελε να προτιμηθεί ο διεθνης επιθετικος για το βραβείο του MVP του αγώνα στη θέση του! «Εμένα βρήκατε; Ποιος με είδε τόσο καλό; Δώστε το στον Γκαρσια, ήταν ο καλύτερος».

Μαλιστα από τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του και από τη μεγάλη διάθεση για πλάκα μέσα στα αποδυτήρια ο Λιβάι Γκαρσια καθυστέρησε χαρακτηριστικά για τις δηλώσεις στη NOVA. «Είχα μεγάλη ανάγκη αυτό το γκολ! Το χάρηκα όσο τίποτα άλλο! Μακάρι να ήταν το νικητήριο γιατί σήμερα αξίζαμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του Γκαρσια στα αποδυτήρια.  

Γενικά ο άσος από το Τρίνιντατ δείχνει σε πολύ καλή διάθεση τις τελευταίες μέρες και στα Σπατα γιατί καταλαβαίνει ότι βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Το χαμογελαστό παιδί εκτός όλων των άλλων μιλάει καθημερινά και με τον αδερφό του προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της άφιξης του στην Αθήνα, κάτι που έχει ακόμα περισσότερο φτιάξει την ψυχολογική του διάθεση που είναι καλύτερη μετά και την βελτίωση της απόδοσης του στα τελευταία ματς με αποκορύφωμα το ματς με τον ΠΑΟ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.