Header Ads


ΟΑΚΑ ή Σπάτα: Το «δίλημμα» της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν!

ΟΑΚΑ ή Σπάτα: Το «δίλημμα» της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν!


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στα Σπάτα.
Μέχρι τον Αύγουστο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να παίξει εκεί η ομάδα τη νέα σεζόν.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης του γηπέδου, ώστε μέχρι το καλοκαίρι να είναι όλα έτοιμα για να μπορεί να φιλοξενήσει η συγκεκριμένη εγκατάσταση την «Ένωση» και κάποιους αγώνες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται έρθει το χώμα πάνω στο οποίο θα μπει ο χλοοτάπητας και να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει την τελική του μορφή ο αγωνιστικός χώρος.

Σε ό,τι αφορά τις κερκίδες, κοντεύει στην ολοκλήρωσή της και η δεύτερη κερκίδα στο συγκεκριμένο σημείο και είναι πιθανό να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα και για την τρίτη κερκίδα που θα σχηματίσει ένα «Π».

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ της εφημερίδας επαναφέρει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να δώσει εκεί κάποια παιχνίδια της την επόμενη σεζόν, όπως κάνει τώρα στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της ανακαίνισης του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σημαντικό ρόλο στην αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ θα παίξει η παρουσία του κόσμου ή όχι. Αν υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες, τότε η «Ένωση» θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ, διαφορετικά θα παραμείνει στα Σπάτα και θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη φιλοξενία αγώνων.

Μάλιστα, το νέο γήπεδο στα Σπάτα και οι εγκαταστάσεις θα είναι σύμφωνες με τις επιταγές της UEFA, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση επί του θέματος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.