Header Ads


Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Λοτζέσκι!

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Λοτζέσκι!


Η πιο αποτυχημένη ακριβοπληρωμένη επιλογή της φετινής ΑΕΚ φεύγει για να επιστρέψει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Μορέιρα.
Τέλος από την ΑΕΚ ο Ματ Λοτζέσκι. Μετά το φινάλε της Βασίλισσας στο φετινό BCL τελειώνει, η πιο αποτυχημένη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ, όπως αποδείχθηκε στο παρκέ, ο Ματ Λοτζέσκι.

Ένας παίκτης έμπειρος που κόστισε αρκετά χρήματα και όμως έχει απογοητεύσει σε όλα τα ματς εκτός από τα παιχνίδια με Περιστέρι, Άρη και κάποια εύκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, όπου είχε καλή απόδοση.

Γενικά τα παράπονα για τον Λοτζέσκι είναι πολλά και όχι μόνο αγωνιστικά. Ουδείς ξέχασε στην ΑΕΚ πως τον Νοέμβριο ενώ υπήρχε άδεια λίγων ημερών σηκώθηκε και ταξίδεψε στην Αμερική με άδεια της ομάδας βέβαια εν μέσω πανδημίας, με αποτελεσμα να επιστρέψει και να μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές Γενάρη!

Ο Λοτζέσκι αποδείχθηκε μια επιλογή η οποία δεν βγήκε καθόλου και κόστισε αρκετά χρήματα. Μάλιστα, ακόμα και στις ηρωικές νίκες της ΑΕΚ που όλοι όσοι ήταν υγιείς και έπαιξαν έκαναν κατάθεση ψυχής στα παρκέ, ο Λοτζέσκι ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος!  Ακόμα και στο χθεσινό «τελικό» με την Τουρκ Τέλεκομ αισθανθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να καθίσει στον πάγκο χωρίς να βοηθήσει καθόλου. Στα 7 λεπτα που πρόλαβε να παίξει δεν έκανε ούτε σουτ!

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή πληρώνει εφτά ξένους, στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να έχει έξι,  έχει δικαίωμα για μία αλλαγή ακόμη και επιστρέφει μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Λοτζέσκι ο Γιανίκ Μορέιρα στο ελληνικό πρωτάθλημα για να βοηθήσει την ομάδα. Θεωρείται απίθανο να επιλεγεί κάποιος άλλος παίκτης και όχι ο Λοτζέσκι όπως για παράδειγμα ο Σλότερ που θα είναι πανετοιμος στα πλέι οφ ή ο Μόουζες.

Να σημειωθεί ακόμη κάτι για τον Λοτζέσκι: Ο 36χρονος είχε στείλει κι αυτός έγγραφο στην ΑΕΚ πως την Πέμπτη (1/4) θα αποχωρήσει από την ομάδα αν δεν πληρωθεί, όμως έχει ήδη πληρωθεί κανονικά. Το μέλλον του πάντως δεν θα είναι στην ΑΕΚ εκτός αν συμβεί κι άλλη ανατροπή όπως έχει γίνει ήδη δυο φορές φέτος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.