Header Ads


Big Brother 2: Το όνομα – έκπληξη για παρουσιαστής!

Big Brother 2: Το όνομα – έκπληξη για παρουσιαστής!


O «βασιλιάς» των ριάλιτι επιστρέφει με δεύτερο κύκλο - Ποιος θα κάτσει στο «τιμόνι» της παρουσίασης;
Παρότι προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την επιστροφή του στο τηλεοπτικό προσκήνιο, το «Big Brother» όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα με την κυκλοφορία του σχετικού τρέιλερ, θα έχει και δεύτερο κύκλο.

Αν και θεωρείται ο «βασιλιάς» των ριάλιτι παγκοσμίως, η επιστροφή του «Big Brother» στην Ελλάδα δεν είχε θετικό πρόσημο για πολλούς λόγους, εντούτοις ο δεύτερος κύκλο με έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ, είναι γεγονός.

Συμφώνα με την Αφροδίτη Γραμέλη και την ιστοσελίδα ProtoThema, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και ξεπερνάνε τις 4 χιλιάδες.

Όπως ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος στη στήλη της, επικρατέστερος για τον ρόλο του παρουσιαστή είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους υπεύθυνους του ΣΚΑΙ με την περσινή του εμφάνιση ως guest στα LIVE και πλέον θεωρείται το φαβορί για την παρουσίαση μετά την απομάκρυνση του Χάρη Βαρθακούρη.

Την ίδια στιγμή, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη παραμένει ως ένα από τα επικρατέστερα για το ίδιο show, κάτι που αναφέρει και η Αφροδίτη Γραμμέλη στο δημοσίευμά της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.