Header Ads


Alpha: Αυτός είναι ο νέος Bachelor!

Alpha: Αυτός είναι ο νέος Bachelor!


Είναι οριστικό - Δείτε ποιον επέλεξε ο ALPHA για νέο Bachelor!
Μέσα σε όλα έχουμε και το The Bachelor που ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA!

Μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο - που ήταν πολύ άτυχος με την συμμετοχή του στο Battle of the couples - το κανάλι φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο εργένη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο επικρατέστερος για την θέση ακούσει στο όνομα Χάρης Συντζάκης.


Ποιος είναι ο νέος Bachelor Χάρης Συντζάκης

Ο Χάρης έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα εις ύψος. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος από το 2007 μέχρι το 2013, σε κατηγορίες μέχρι νέους και έχει βγει δύο φορές Βαλκανιονίκης, ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα με δεύτερη διάκριση σε ένα από αυτά. Αν και το μόντελινγκ ήρθε τυχαία στη ζωή του (ύστερα από προτροπή ενός φίλου), ο απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές (Στέλιος Κουδουνάρης, Μάκης Τσέλιος, κ.α.), έχει φωτογραφηθεί από Αμερικανούς φωτογράφους για το διεθνή τίτλο Departures για ένα editorial βασισμένο στους πίνακες του Τσαρούχη, έχει κάνει δύο καμπάνιες Nike, Diesel, παπούτσια dexim, crocks και πολλά διαφημιστικά. «Μέσα από τα διαφημιστικά που έχω κάνει, ανακάλυψα πως μου αρέσει και η υποκριτική. Λένε πως αρκετές διαφημίσεις είναι σαν ταινίες μικρού μήκους« αναφέρει ο 29χρονος λίγο πριν την αποψινή του πρεμιέρα.

Τον τελευταίο διάστημα, δουλεύει αρκετά το Instagram του – έχει ένα από τα πιο δυνατά Instagram μοντέλων στην Ελλάδα. Παράλληλα, αξιοποιεί την δύναμή από τους followers του και ταξιδεύει -όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες- ανά την Ελλάδα, καθώς συνεργάζεται με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, τις οποίες παρουσιάζει από τους λογαριασμούς του.

Επίσης, έκανε ένα guest στο σίριαλ της ΕΡΤ1, Η τούρτα της μαμάς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.