Header Ads


Χιμένεθ: «Τιμή για εμένα οι 67 νίκες, κατόρθωμα των παικτών!»

Χιμένεθ: «Τιμή για εμένα οι 67 νίκες, κατόρθωμα των παικτών!»


Όλα όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης - Ιστορικό κατόρθωμα για τον Μανόλο, 3ος στην ιστορία της Ένωσης πλέον σε νίκες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για το παιχνίδι και πώς το έζησε; «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως πάντα κόντρα στον Αστέρα. Παίζουν με έναν αποτελεσματικό τρόπο. Είναι το στυλ του παιχνιδιού που με μεγάλη μπαλιά ψάχνουν τον Μπαράλες που «σπάει» τη μπάλα δεξιά κι αριστερά. Ψάχνουν και τις αντεπιθέσεις, όπως έκαναν στο γκολ. Θέλω να συγχαρώ στον Αστέρα. Τα έδωσαν όλα. Τα δώσαμε κι εμείς όλα στο γήπεδο, αν και βρισκόμαστε στα όρια των δυνάμεών μας. Είναι ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό που είχαμε στο πρωτάθλημα, όταν χάναμε 0-2 και δεν έμπαινε η μπάλα. Και τώρα επιμείναμε ως το τέλος και δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων».

Για το γεγονός ότι έφτασε τρίτος στη λίστα προπονητών της ΑΕΚ με 67 νίκες; «Αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς πιστεύω ότι θα είχαμε φτάσει αυτές τις νίκες πιο νωρίς. Δεν είναι κατόρθωμα δικό μου, αλλά των παικτών. Είναι τιμή για εμένα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.