Header Ads


Καρπετόπουλος: «Υπάρχουν περίπου 50 μάρτυρες που στηρίζουν την καταγγελία κατά της ΑΕΚ»

Καρπετόπουλος: «Υπάρχουν περίπου 50 μάρτυρες που στηρίζουν την καταγγελία κατά της ΑΕΚ»


Για πλήθος μαρτύρων που είναι έτοιμοι να καταθέσουν για την υπόθεση αλλοίωσης σε εκλογές ΕΠΣ από πλευράς ΑΕΚ έκανε λόγο ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εισήγηση τιμωρίας της ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλων προσώπων στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

«Η όλη ιστορία συνδέεται με τις εκλογές της ΕΠΟ. Υπάρχουν καμιά πενηνταριά μάρτυρες, υποψήφιοι σε τουλάχιστον δέκα ενώσεις, που ισχυρίζονται ότι στις εκλογές δεν έγιναν οι διαδικασίες όπως προβλέπεται. Οι μαρτυρίες δεν έχουν να κάνουν μόνο με αξιόποινες πράξεις. Περιλαμβάνουν από κάποιες μαρτυρίες, μέχρι και πιο χοντρά πράγματα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αυτό που είχε κυκλοφορήσει πως ένας ανύπαρκτος σύλλογος της Καρδίτσας έκανε μια καταγγελία και κινήθηκε η διαδικασία, δεν είναι έτσι ακριβώς. Υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες, δεν είναι καταγγελία ενός συλλόγου. Είναι καταγγελίες για τις εκλογές των ενώσεων που τελικά ψήφισαν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.