Header Ads


Μόνο την ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει η Ρεάλ, σε δυο αγώνες, στα 1000 ματς του Πέρεθ! (vids)

Μόνο την ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει η Ρεάλ, σε δυο αγώνες, στα 1000 ματς του Πέρεθ! (vids)


Η ΑΕΚ έχει πετύχει κατά καιρούς σπουδαίες διακρίσεις στην Ευρώπη, όλα αυτά τα χρόνια ζωής της.
Μία ΑΕΚ η οποία μεταξύ άλλων επιτυχιών της, έχει καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και μάλιστα κάνοντας ανατροπή, από 2-0 σε 2-2.

Μία ΑΕΚ που θυμάται για τα καλά η Ρεάλ και ο πρόεδρός της Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος στον αγώνα κόντρα στην Εϊμπάρ συμπληρώνει 1000 παιχνίδια στον προεδρικό θώκο της «βασίλισσας της Ευρώπης».

Με αφορμή αυτά τα 1000 ματς του Πέρεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης η ιστοσελίδα besoccer.com του έκανε ένα αφιέρωμα. Ολα αυτά τα χρόνια οι Μαδριλένοι έχουν αντιμετωπίσει συνολικά 117 ομάδες και μόνο οι τέσσερις εξ αυτών δεν έχουν γνωρίσει την ήττα από την ισπανική ομάδα.

Ο λόγος για την Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου το 2000, για την Τολέδο στο Κύπελλο Ισπανίας το 2001, την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2006 και την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ωστόσο έχει καταφέρει κάτι μοναδικό, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να αποφύγει την ήττα από τη Ρεάλ σε 2 αγώνες (3-3 στο Νίκος Γκούμας και 2-2 στη Μαδρίτη) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2002, κάτι που επισημαίνεται στο αφιέρωμα.

Δείτε τι είχε γίνει τότε σε αυτά τα ιστορικά παιχνίδια:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.