Header Ads


Εισήγηση για -10 βαθμούς στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!

Εισήγηση για -10 βαθμούς στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!


Νέα εξέλιξη σοκ για την ΑΕΚ την οποία στήνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα με εισήγηση για αφαίρεση 10 βαθμών και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Μελισσανίδη, Γ.Παπαδόπουλο για την υπόθεση με τις εκλογές στις Ενώσεις.
Εξοντωτικές ποινές εισηγείται για την ΑΕΚ το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση της φερόμενης εμπλοκής των "κιτρινόμαυρων" στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Η ΑΕΚ είναι σε «πολεμική φάση», καθώς υπάρχει ήδη οξύτατη αντίδραση από πλευράς της ΠΑΕ. «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς», είναι η θέση που έχει ήδη δώσει στην δημοσιότητα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. 

Στην έκθεση του εν λόγω τμήματος γίνεται πρόταση για ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν σταματάει μόνο εκεί. Ακόμη εισηγείται την εσχάτη των ποινών για τρία φυσικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Συγκεκριμένα γίνεται πρόταση για ιόσβιο αποκλεισμό του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, για το στέλεχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και για το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.